2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر من اینه که کلا سراغ این چیزا نرو سنگینی داره برای خودت

واقعا بهش نیاز دارم عزیزم 

خودم اعتقاد دارما اما الان ب دعانویسا نمیشه اعتماد کرد 

زندگیم تو بدترین شرایطه 

برای پدرم میخوام 

خدا چہ قشنگ میگه : 'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️ 
من ۱بار مجبور شدم و گرفتم فک میکنم ک تاثیر داشت

از کجا گرفتی عزیزم حضوری رفتی 

چطوری بود خودت انجامش دادی 

سوزوندنی یا دفن کردنی یا نوشیدنی بود 

از کجا گرفتی عزیزم حضوری رفتی  چطوری بود خودت انجامش دادی  سوزوندنی یا دفن کردنی یا نوشی ...

حضوری رفتم 

پدرم واسه عقدم موافقت نمیکرد همه بزرگای فامیل باهاش حرف زدن حتی روز محضر تعیین شد اما پدرم محضر نیومد و خلاصه اجازه عقد نمیداد‌ با همسرم هم مشکل بزرگی نداشتا فقط میگفت باید یه خونه به اسم دخترم بکنی واقعا تو شرایط بدی بودم مجبور شدم واسه اجازه عقد واسه پدرم زبانبند بگیرم ک رفتم یه دعا نوشت به اسم پدرم بهم گفت این دعا با یه نبات و یه تیغ بپیچ تو یه پارچه سبز بنداز گردنت بعد برو پیش پدرت و خواسته اتو مطرح کن منم انجام دادمو پدرم در کمال ناباوری اجازه عقد داد و همه چی به خیر و خوشی تموم شد...

حضوری رفتم  پدرم واسه عقدم موافقت نمیکرد همه بزرگای فامیل باهاش حرف زدن حتی روز محضر تعیین شد ...

بعدها میفهمی که چقد کارت اشتباه بوده و پدرت حتما صلاح دونسته خونه ای به اسم دخترش باشه....

واقعا بهش نیاز دارم عزیزم  خودم اعتقاد دارما اما الان ب دعانویسا نمیشه اعتماد کرد  زندگی ...

بنظر من اک انسان ب خداوند دانا و رحمان پناه ببره خیلی بهتر از پناه اوردن ب دعا نویس و امثال اینا ک از جنس خودمون هست .این چیزا اخر عاقبت ندارن ...اگ ایمانت ب خدا محکم باشه میفهمی ...هرچی داد نعمت و هرچی تداده حکمت است ...

سکوتم بند نمی آید......
الان خوشبختی؟ 

خداروشکر از همسرم راضیم اگه ۱۰۰بار هم به عقب برگردم بازم انتخابش میکنم‌ پدرم هم خیلی همسرمو دوست داره هرکاری داره زنگ میزنه به همسر من به برادرام نمیگه میگه به دامادم بیشتر از پسرام اعتماد دارم...

حضوری رفتم  پدرم واسه عقدم موافقت نمیکرد همه بزرگای فامیل باهاش حرف زدن حتی روز محضر تعیین شد ...

چه خوب منم لازم دارم و امیدوارم برا منم جواب بده 

الان خوشبختی عزیزم؟

اخه بابام یشدت بداخلاق و غد و لجبازه و حرف حرف خودشه 

حالا یجا قراره برام انجام بده میخوتستم از تجربیات بقیه بدونم