بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا گرفتی عزیزم حضوری رفتی چطوری بود خودت انجامش دادی سوزوندنی یا دفن کردنی یا نوشی ...
حضوری رفتم
پدرم واسه عقدم موافقت نمیکرد همه بزرگای فامیل باهاش حرف زدن حتی روز محضر تعیین شد اما پدرم محضر نیومد و خلاصه اجازه عقد نمیداد با همسرم هم مشکل بزرگی نداشتا فقط میگفت باید یه خونه به اسم دخترم بکنی واقعا تو شرایط بدی بودم مجبور شدم واسه اجازه عقد واسه پدرم زبانبند بگیرم ک رفتم یه دعا نوشت به اسم پدرم بهم گفت این دعا با یه نبات و یه تیغ بپیچ تو یه پارچه سبز بنداز گردنت بعد برو پیش پدرت و خواسته اتو مطرح کن منم انجام دادمو پدرم در کمال ناباوری اجازه عقد داد و همه چی به خیر و خوشی تموم شد...
واقعا بهش نیاز دارم عزیزم خودم اعتقاد دارما اما الان ب دعانویسا نمیشه اعتماد کرد زندگی ...
بنظر من اک انسان ب خداوند دانا و رحمان پناه ببره خیلی بهتر از پناه اوردن ب دعا نویس و امثال اینا ک از جنس خودمون هست .این چیزا اخر عاقبت ندارن ...اگ ایمانت ب خدا محکم باشه میفهمی ...هرچی داد نعمت و هرچی تداده حکمت است ...
خداروشکر از همسرم راضیم اگه ۱۰۰بار هم به عقب برگردم بازم انتخابش میکنم پدرم هم خیلی همسرمو دوست داره هرکاری داره زنگ میزنه به همسر من به برادرام نمیگه میگه به دامادم بیشتر از پسرام اعتماد دارم...