2777
2789

واقعا همین که جواب بعضی از بچه هارو بخونی وببینی چقد غم دارن و چقد سختشون شده باید ب این نتیجه برسی صبرکنی و بسپاری ب خدا ک تویه موقعیت عالی بهت بچه بده بچه ای ک بمونه واست هیچوقت عجله نکن من خودمم یکی از همینام ک هرماه بی بی جک منفی میبینم و خیلی منتظرم دارم بال بال میزنم واسه بچه ولی ب خدا گفتم هرموقه خواستی بهم بدی تو موقعیت عالی و باشرایط عالی ک هیچ مشکلی واسه بچم یاخودم پیش نیاد ومن باسلامت کامل بچمو بغل بگیرم.ناامید نشو بسپار ب خدا مطمئن باش وداسش به هممون هس.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا همین که جواب بعضی از بچه هارو بخونی وببینی چقد غم دارن و چقد سختشون شده باید ب این نتیجه برسی ...

نمیدونم 💔منکه هر ماه میشکنم و باز بلند میشم . هر ماه اشک میریزم ‌‌و خودم اشکام و پاک میکنم . هرماه از خدا گله میکنم ‌‌و باز طلب بخشش میکنم . نمیدونم نمیدونم قراره چی بشه . ولی اینو خوب می‌دونم انتظار خیلی سخته . قلب آدم هر لحظش که منفی میشه هزار تیکه میشه و بی صدا می‌شکنه ‌ ‌. 

فقط میتونم بگم اقدام بکن ولی بی‌خیال باش

اینطوری هر ماه منتظر بمونی و منفی بشه ناامید میشی 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
۷ ماه .  ماه پیش چهاردهم پریود شدم . ولی الان یازدهمه بیبی زدم .  تقریبا ۳ ماهه که پریود ...

بی بی چک و باید ۷تا ۱۰روز بعد تاخیر پریود بزنی!من ماه ۸تم باردار شدم عجله نکنید بی بی هم نزدم ۲ماهم بود تغریبا یعنی وقتی به حالتم شک کردم بزور بی بی زدم رفتم آز صبح بعد شبش سونو گفت ۷ هفته ای تعجب کردم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
فقط میتونم بگم اقدام بکن ولی بی‌خیال باش اینطوری هر ماه منتظر بمونی و منفی بشه ناامید میشی 

این ماه خیلی بیخیال بودم . خیلی زیاد انگار یکی دلمو آروم کرده بود ‌ . ولی نشد 😞

نمیدونم 💔منکه هر ماه میشکنم و باز بلند میشم . هر ماه اشک میریزم ‌‌و خودم اشکام و پاک میکنم . هرماه ...

کاملادرکت میکنم قشنگم.میفهمم چی میگی منم همینم هربارماه با پریود شدنم ب شدت حالم بدمیشه گریه میکنم ناراحتی میکنم اما بعدش دوباره امیدوار ادامه میدم اینو واسه خودم جا انداختم وملکه ذهنم کردم ک خدا بیشترازمن میدونه وبهتراز هرکسی حواسش بهم هس اگه نمیده شاید صلاحی هس دارم کم کم کنار میام بااین منفی شدنا.اما یه اعترافی ک باید بکنم اینه ک من بعداز این ناامیدی ها اینهمه شکستنا خیییلی تغییرکردم از یه آدم غرغروی کم تحمل شدم یه آدم صبور اصلا انگار خیلی پخته ترشدم.

بی بی چک و باید ۷تا ۱۰روز بعد تاخیر پریود بزنی!من ماه ۸تم باردار شدم عجله نکنید بی بی هم نزدم ۲ماهم ...

یعنی شما میگید زود زدم ؟ من تقریبا ۳ روز زودتر زدم . 

نمیدونم به خدا گیج شدم . 

یعنی امیدی هست هنوز ؟ 

چقد سخته من بچه نمیخاستم خدا بهم بچه داد

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
کاملادرکت میکنم قشنگم.میفهمم چی میگی منم همینم هربارماه با پریود شدنم ب شدت حالم بدمیشه گریه میکنم ن ...

اون که آره  بعدش خیلی چیزا رو درک می‌کنی . با خیلی از سختی روبه رو میشی که وقتی بهش فکر می‌کنی میبینی در برابر این مشکل چیزی نیست اصلا . نمیدونم حکمت خدا چیه . ولی من واقعا روحیه برام نمونده . 

به نظر شما زعفرون میتونم دم کنم با نبات و چایی تا بلکه پری بشم ؟ می‌خوام گرمی جات بخورم تا سریع تر پریودم منظم بشه