این حرف رو نزن توروخدا . چرا برای هدیه خدا اینقدر ناشکری میکنید ؟
نمیدونم میگفتم زود بود
تازه عروسی کردم
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
اون که آره بعدش خیلی چیزا رو درک میکنی . با خیلی از سختی روبه رو میشی که وقتی بهش فکر میکنی ...
عزیزم شما تازه چندماهه اقدامی من یکسال ونیمه اقدامم و مشکل هم دارم نگران نباش ایشالا شما ب زودی زود باردار میشی.بنظرم اگ قبل موعدت بی بی زدی صبرکن حداقل ۱۰ روز از موعدت بگذره مطمئن ک شدی باردار نیستی این کارارو بکن بعضی اوقات لقاح دیر تشکیل میشه یا بی بی دیر نشون میده.
یعنی شما میگید زود زدم ؟ من تقریبا ۳ روز زودتر زدم . نمیدونم به خدا گیج شدم . یعنی امی ...
اینو میدونم ک ۷روز تا ۱۰ روز بعد تاریخ تاخیر پریود جوابه...قبل این روزا که گفتم فقط آز مشخص میشه
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
منم ۲ساله خونه خودمم . تمام پشیمونی تو کل زندگیم اینه که چرا سال اول عروسی من اقدام نکردم سال دوم به این فکر افتادم که تو خونه یه بچه کمه . الان دلم میخواد همه چیزمو بدم فقط برگردم به همون سال اول و اقدام کنم .
برم یه آزمایش بدم چی! ؟ واقعا اگه باشه نشون میده آزمایش ولی فک کنم باز بعدا میگن بیا تکرار ازمایش
حالا صبر کن دختر تو بارداری مهمترین چیز ببخیالیه...هرماه صبر کن ببین میشی یا ن اگ ۷روز تاخیر افتاد بی بی بزن
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆