2777
2789
عنوان

زخم کری کیا دیدن

56 بازدید | 6 پست

نظرتون چی بود من ک خیلی دوس داشتم 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مزخرف فقط بکش بکش یه فصل دیگم‌باید تحمل کنیم ک مالک طلوعی بکشه بعد کیمیا سمیرارو بعد همه امول مال کیمیابشه بامالک ازدواج کنه حتما😂

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عالی بود عالی

اره دوس نداشتم تموم شه تا فصل سه بسازن 😔معتادش شده بودم

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
مالک چرا طلوعی و بغل کرد؟🤔

مثلا صلح الکی مثلا از چیزی خبر نداره ولی انتقام میگیره مث خیلی از ادمای دورمون