2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 89 پست
من خیلی ساله که اینطوریم واز یه ترس شروع شد. تا الان زجرشو میکشم. حتی وقتایی که حالم خوبه یه دفه دچا ...

درمان کن از دارو نترس من از قرص اعصاب خیلی میترسیدم ولی خدا روشکر وقتی میخوری کلا اروم میشی واقعا لذت بخشه ارامشه

من خیلی ساله که اینطوریم واز یه ترس شروع شد. تا الان زجرشو میکشم. حتی وقتایی که حالم خوبه یه دفه دچا ...

منم دقیقا مثل تو هستم من از یه خبر ایست قلبی شروع شد و هفت ساله زندگیمو فلج کرده قشنگ یکهفته من دلشوره داشتم دو روزه یکم اروم شدم مدام هم میرم نوار قلب میگیرم سر درد دارم میرم نوار قلب ببخشید هر دردی ک میاد من دکتر قلبم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی چیزها مثل این که تو یه حالت دندونات محکم فشار میدی روهم بعد متوجه میشی انگار تا این کارت یکسره ...

من دوسال پیش تو خواب حمله بهم دست داد خدا میدانه دوماه کامل زجر کشیدم مخصوصا شب ها تا بهتر شدم

من حتی نذاشتم شوهرم بفهمه این همه سال چون میترسم خانوادش انگ روانی بهم بزنن. منم میترسم برم جایی یا ...

به نظرم به شوهرت بگو چه بسا تو خونه ی شوهرت این بلا به سرت اومده من که خودم خانواده شوهرم باعث شد اینجور بشم

به نظرم به شوهرت بگو چه بسا تو خونه ی شوهرت این بلا به سرت اومده من که خودم خانواده شوهرم باعث شد ای ...

تا حالا به کسی نگفتم میترسم حتی شوهرم عنگ بهم بچسپونه😭😭

منم دقیقا مثل تو هستم من از یه خبر ایست قلبی شروع شد و هفت ساله زندگیمو فلج کرده قشنگ یکهفته من دلشو ...

خدایا منم منم همین جوری برام شروع شد الان چندین ساله نابودم کرده و هر لحظه باهامه وهمش فکر میکنم همین الان دارم میمیرم استرس دارم جایی برم امشب شوهرم گفت بعد شام بریم بیرون من اولش گفتم باشه اون با بچه ها رفتن تو ماشین منم یهو استرس بهم دست داد خواستم بگم من نمیام ترسیدم شک کنه اصلا تا آمدم پس حالم بد بود 

میدونی چه حالاتی بهش دست میده

بعله یه حالت خفگی تپش قلبش خییلی میره بالا میگه احساس میکنم دارم میمیرم نفسم بالا نمیاد وحشت میکنه ..اگه حادثه ای چیزی پیش بیاد بدتر میشه 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗