2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه پیش فعال نیست بشدت آرومه و ساکته بشدت ترسو

مشکل شمارو تجربه ندارم ولی ریتالین یه قسمت از مغز رو که وظیفه اش فکر کرده تحریک می‌کنه بیشتر فکر کنه و کلا آروم تر میشه چون به کاراش بیشتر فکر میکنه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
اثر خاصی ندیدم پسرم هنوز کلمه ب رو یاد نگرفته همکلاسیاش ای ی هستن وحشتناک استرس گرفتم

اول که خودت اروم باش چون اضطراب تو.به اون منتقل شه بیچاره میشی دیگه هیچی یاد نمیگیره اصلا براش فوبیا درست نکن اروم اروم پییش برین.ببین از چه راهی بهتر یاد میگیره مثلا پسر من کلیپ خوب یاد میگرفت کلیپ.های فرهاد فرخی از اینستا دانلود میکرد م کوتاهن و اهنگین راحت حروف یاد گرفت

همتای مامانم بودم❤

فوکوس اثر داره روش؟ـ من دوسال پیش میدادم خوب بود جدیدیا اصلا اثر ندارن

احتمالا ایرانی شده متاسفانه داروهای ایرانی تاثیرشون خیلی کمه ولی به زور می‌خوان بگن عالیه، خودم وارفارین می‌خوردم که گیر نمیومد و ایرانی تاثیرش خیلی کمه و گیر نمیاد

احتمالا ایرانی شده متاسفانه داروهای ایرانی تاثیرشون خیلی کمه ولی به زور می‌خوان بگن عالیه، خودم وارف ...

بله.همون مارک ریتالین هم که مثلا خارحیه   ایران بسته بندی میکنن معلوم نیست چی قاطیش میکنن.چون اصلا کیفیتش له خوبی اون قبلیا نیست 

همتای مامانم بودم❤

احتمالا ایرانی شده متاسفانه داروهای ایرانی تاثیرشون خیلی کمه ولی به زور می‌خوان بگن عالیه، خودم وارف ...

منم پرولوتون میزدم سر بارداری قبلیم الان نیست اصلا.داروخونه های هلال احمر یا کلینیک های دولتی پرسیدین؟گاهی اونا داروهای خارجی رو دارن

همتای مامانم بودم❤

نورو تراپی ام مربی پسرم خیلی راضیه و اینکه در کنار دارو یا نورو تراپی باهاش بازی های که دقت و تمرکز رو بالا می‌بره انجام بده خیلی تاثیر داره، و صبوری کن، کلاس چندمه بچت؟

دوستان من نمی‌دونم انتظارم از ریتالین باید چه جور باشه الان دخترم مصرف می‌کنه ولی بازم با قبلش تغییر آنچنانی نکرده هنوز بی دقتی می‌کنه من حس میکنم یه چیزایی با دارو حل نمیشه باید خودش هم بخواد تمرکز کنه 

منم پرولوتون میزدم سر بارداری قبلیم الان نیست اصلا.داروخونه های هلال احمر یا کلینیک های دولتی پرسیدی ...

وارفارین حساسه شرکت سازنده اش نباید عوض بشه خطا میده، یه نوع پیدا کردم البته کل داروخانه های شهر رو گشتم یه جا بود گرفتم که عوارض زیاد نشون دادم فعلا زیر نظر دکترم اگه بشه کلا قطع کنم یا دارو رو عوض کنم