بچه ها من یه کلاس انلاین میرم البته کلاس نیستش یه چت گروهیه زبانه تو اسکایپ بعد اینا همه از من کوچیکترن مثلا حدود ۲۰تا ۲۳سال هستند باورم نمیشه طرز حرف زدنشون لحنشون خیلی بی ادبن فحش میدن به هم راحت دختر و پسر ،مثلا در حد برو گم شو،احمق،بب شعور غلط کردی 😐همو نمیشناسنا ،بعد من تو جمع اینا ۲۸سالمه روم نمیشه حتی کسیو تو خطاب کنم با اینکه ازم کوچیکترن فقط "شما" و جمع براشون به کار میبرم
عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲