2777
2789
عنوان

چقد جوونای این دوره بی ادب شدن

639 بازدید | 39 پست

بچه ها من یه کلاس انلاین میرم البته کلاس نیستش یه چت گروهیه زبانه تو اسکایپ بعد اینا همه از من کوچیکترن مثلا حدود ۲۰تا ۲۳سال هستند باورم نمیشه طرز حرف زدنشون لحنشون خیلی بی ادبن فحش میدن به هم راحت دختر و پسر ،مثلا در حد برو گم شو،احمق،بب شعور غلط کردی 😐همو نمیشناسنا ،بعد من تو جمع اینا ۲۸سالمه روم نمیشه حتی کسیو تو خطاب کنم با اینکه ازم کوچیکترن فقط "شما" و جمع براشون به کار میبرم

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازینا کوچیکتر رو ندیدی که بدونی بی ادب چیه 

همه فحشا مثبت ۱۸ 

متاسفانه اخلاق پسندیده ای نیست ولی دیگه غالبه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ازینا کوچیکتر رو ندیدی که بدونی بی ادب چیه  همه فحشا مثبت ۱۸  متاسفانه اخلاق پسندیده ای ...

واقعا ادب و شرم و حیا از جامعه رخت بر بسته😅😅

تو پاستوریزه نیستی عزیزم فقط باادبی

بزرگ شدی عقل داری تشخیص میدی ازهم

اونا نابالغن و فکرکردن بااین حرفا خیلی شاخ میشن

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
والا هم سن و سالای ما دهه هفتادیا اصا انقد راحت نبودن

والا منم همسن تو ام حتی ب دوستای صمیمیمم از این فوشا نمیدم😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
تو پاستوریزه نیستی عزیزم فقط باادبی بزرگ شدی عقل داری تشخیص میدی ازهم اونا نابالغن و فکرکردن بااین ...

والا  چی بگم برام سواله یه خانم ۲۳ساله یا حتی ۲۰ ساله یعنی انقد بالغ نشده چطور حرف بزنه