2777
2789

بله

مگر اینکه سهمیه داشته باشید و یا پایه بسیار قوی و تایم مطالعه ۱۰ ساعت به بالا

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا فردا  

ینی فردا صبح میشه ثبت نام کرد مشکلی نیست

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
فرصت ثبت نام کنکور تا کیه؟

فردا

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️
بله مگر اینکه سهمیه داشته باشید و یا پایه بسیار قوی و تایم مطالعه ۱۰ ساعت به بالا

چرا میگید کمه و ناامید میکنید؟ 

چرا انقد صریح پاسخ میدین؟ اینکه شما تو اطرافیانتون همچین شخصی رو ندیدین دلیل نمیشه که به راحتی بگید بله.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

عزیزم اینطوری نمیشه جواب داد

به خیلی چیزا بستگی داره

وضعیت درسیت،یادگیریت، اینکه تا حالا چیا خوندی،اصلا مبحثی هست ک روش تسلط داشته باشی؟ چندساعت میخونی

و خیلی چیزای دیگه بستگی داره

اگه  مردی از فردا قشنگ شروع بکن البته اصولی  تا تیر یا پزشکی میشه یا نه فوق فوق اش پیرا اما تو تلاشتو کردی :)

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

اگر قراره از امشب که فرصت هست حداقل یکی دوساعتی بخونید یا فردا که دیگه بهانه ای برای شروع نداشته باشید.. استارت بزنید باید بگم بله.. میشه ولی به شرطها و شروطها.. 

پیوستگی.. برنامه ریزی.. تمرکز.. و شونه خالی نکردن از درس خوندن میتونه شمارو حتی به رابه های برتر برسونه.اینکه خیلی صریح بگم نه.. خیال شمارو بابت مسیر راحت میکنه و فکر می‌کنید که خب هنوز زمان هست پس بیخیال 

و خب.. بله گفتن هم شمارو از ادامه دادنه راهی که درش قدم گذاشتین منع میکنه.. 

پس باید بگممم همه چیز به خودتون بستگی داره. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

حتی نمیشه گفت ک ۱۰/۱۲ ساعت بخونی میتونی

بعضی رتبه برترا حدودای ۸ ساعت میخوندم

مونده به بازدهی و کیفیت خوندنت و اینکه تندخوان هستی یا کندخوان،اینکه با فیلم جلو میری یا فقط درسنامه و تست

زیاد خودتو تو این چارچوبا قرار نده

ولی تا هر ساعتی ک میتونی بخونی بخون،مواظب باش بازدهیت و کیفیتت نیاد پایین