2777
2789

اگه آدم به پولش احتیاج داشته باشه.

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چه لحاظ؟؟

خب ابن برنامه برای اینه ک افرادی ک نمیتونن ماشین بخرن شانس بیارن و برنده بشن

بعد بعضیا از اول بفکر سو استفاده هستن ک بخرن بعد بفروشن و ماشین رو استفاده نکنن 

ابنطوری حق الناسه بنظرم و ب اونی ک نیاز داره نمیرسه

اللته برای کسایی ک از اول این قصد رو دارن گفتم ن کسب ک یهو پول لازمه و مجبور میشه وگرنه ماشینشو میخاست

2803
نه گلم مشکلی نداره من خودم فروختم

جدی؟؟چقدر؟؟؟خیلی میترسم از اینکه بعدا تو دردسر بیفتم

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
خب ابن برنامه برای اینه ک افرادی ک نمیتونن ماشین بخرن شانس بیارن و برنده بشن بعد بعضیا از اول بفکر ...

همه میتونستن شرکت کنن قرعه کشی فقط برای موعد تحویل بود حق کسی یا نوبت کسی رو که نگرفته

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
2804
نه گلم هیچ دردسری نداره ماشینو چیه؟تحویل وی؟ فقط طرف ازت سفته میگیره و پشت سفته مینویسه تا زمان تعوی ...

یه دنیا ممنون❤️💋