2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 26 پست
دقیقا جاری من همینطوره  بعد سالها شوهرش رفته سر کار بعد میاد برا من کلاس میزاره😐 منم یه بار ...

همین بگو بخدا من ۸سال پیش خونه زندگی جدا همه چی از نوع خریدم این الان ی مدل حرف میزنه انگارمن کوچه موندم

بنده خدا خیلی ذوق داره اینو نمی ک با مادرشوهر زندگی میکنم میفهمم حق بده 

منم ۴سال بامادرشوهر بودم والا الانم ی چی بخرم روم نمیشه قیمت اصلی روبگم میگم ی وقت فک نکنه شمادت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین بگو بخدا من ۸سال پیش خونه زندگی جدا همه چی از نوع خریدم این الان ی مدل حرف میزنه انگارمن کوچه م ...

دقیقا میفهمم چی میگی 

من که الان دو ساله کلا رفت آمد نمیکنم باهاش راحت شدم 

عقده ای بود رسما و منم اعصابم کشش نداشت

جاری منو ندیدی ک انگشتر بدل میندازه میگه شوهرم تولد خریده...بخدا بعد چن وقت رنگش میره و زنگ میزنه..سریع میره ی بدل دیگه میخره میگه پول امد دستم رفتم دادم سنگینتر خریدم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
همسایه هستیم منم نمیرم کلاخونه خانواده شوهردعوتم نکنن نمیرم دیوارب دیواریم بچه ها گفتن بریم نگاه کنی ...

حالا جاری بیشعور من همه رو دعوت کرده بود برن خونش هم جشن تولد دخترش هم دیدن خونه ولی منو دعوت نکرد

بعد مادر شوهرم جفت پاهاشو کرده بود تو یه کفش که تو با ما بیا، کلی بهونه آووردم براش که حالم بده و فلان تا نرفتم، حالا مثلا چی بود الکی خفت و خاری بکشم که عین ندید بدیدها دعوت نکرده اومدم؟

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
جاری منو ندیدی ک انگشتر بدل میندازه میگه شوهرم تولد خریده...بخدا بعد چن وقت رنگش میره و زنگ میزنه..س ...

چه معنی میده خب

ب این بگم میخوام فلان چیز بخرم زودترازمن میخره

حالا جاری بیشعور من همه رو دعوت کرده بود برن خونش هم جشن تولد دخترش هم دیدن خونه ولی منو دعوت نکرد ...

خوب کردی من جایی دعوت نشم دفعه بد دعوت کنه هم نمیرم الکی میگم قراربریم بیرون 

نرو رونده مادادیم چیشد هرچقد دوری بهتر

رو نداده داره منو میخوره میگه وظیفته رو بدم که هیچی🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
خوب کردی من جایی دعوت نشم دفعه بد دعوت کنه هم نمیرم الکی میگم قراربریم بیرون 

ایول بابا من دوست ندارم کش بدم قصیه رو میرم🤣🤣🤣

حرف افتاد توجمع گفتم ظرفشویی دیدم خواستم بخرم جنسش خوب نبود نخریدم 

ی چندروز بد حلقم افتادتوسرویس گفتم حلقم افتاد خیلی ناراحتم شوهر خودش پیشنهاد داد ک اشکال نداره یکی دیکه بخرگفتم اره حلقه شوهرمم دزدیدن یدونه ست میخرم 

ی هفته بعدش هم حلقه خریده بود هم الان ظرفشویی