2777
2789
عنوان

جاری

364 بازدید | 26 پست

بیاین غیبت کنیم😂

سلام خانوما هست کسی ک جاریش زیادی کلاس بزاره همش منم منم کنه

جاریم بعد ۱۷سال داره خونه درست میکنه قبلا پیش مادرشوهرزندگی میکرد ک بعد فوت مادرشوهرهم‌توخونه همون باهمون مدل خونه قدیمی زندگی میکنه حالا تواین چندسال همش جنگ و دعوا ک خونه روبازسازی کنیم  بگذریم حالا دارن خونه بازسازی میکنن همین ک نمیری خونشون ی نگاه کنی ی تبریک بگی شروع میکنه اینوچندخریدم اون وال کردم اونوبل کردم قیمت کمد این بود شوهرم گفت قشنگترینش روبزن خلاصه خیلی کلاس میزاره منم.اصلا ناراحت نیستمامن خیلی زودترازاون خونه ساختم شوهرمم ازشوهراون خیلی بهترتر ایناروگفتم‌ک‌نگین حسادت مبکنم ولی عصبی میشم ازاین الکی کلاس گذاشتناش پیش کسی هم نمیگم‌ک ی وقت پاحسادت نزارن گفتم‌اینجابگم یکم خالی بشم😂😂😂 ببخشید زیادی حرف زدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون الآن ذوق داره فقط تو دلخور نشو😅🤣🤣🤣

آره خوب میکنی غیبت که نیس وقتی اسم نبردی خودتو خالی کن🤣

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

حالا بعضی ها یه اخلاقی دارن تبریک بگی زیاد از همه چیز تعریف کنی بگی قشنگه میگن خونه زندگیمو چش میزنند همه رو به روم آوردن نگییی میگن از حسودیش داره میترکه ..من قراره خونه چنین آدمی برم والله موندم چی بگم اصلا😅🫣😂

چ معنی میده ک بری خونش نگاه کنی 

منو تا دعوت نکنه نمیرم ی ماهه برادرشوهرم رفتن خونه جدید نرفتم.قصد دارم چن روز دیگه برم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بنده خدا خیلی ذوق داره اینو نمی ک با مادرشوهر زندگی میکنم میفهمم حق بده 

ب زندگی نرسید ک کلا ۳سال باهاش زندگی کرد الان ۱۴سال ک مادرشوهرفوت کرده  این کلا هرکارکنه کلاس رومیزاره

منم ده ساله زندانم

خدا شماروهم ازاد کنه از بند مادرشوهر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چ معنی میده ک بری خونش نگاه کنی  منو تا دعوت نکنه نمیرم ی ماهه برادرشوهرم رفتن خونه جدید نرفتم ...

همسایه هستیم منم نمیرم کلاخونه خانواده شوهردعوتم نکنن نمیرم دیوارب دیواریم بچه ها گفتن بریم نگاه کنیم گفتم باشه کلا ۱۰دقیقه سرپا رفتم تبریک گفتم اصلا ب نشستن نرسید ک توحیاط شروع کرد😂

آره وحشتناکه ما مستاجریم هی مادر شوهر پدر شوهرم میگن باید بیای مارو نگه داری وظیفه‌ت منم میگم وظیفه همه بچه‌هاته من عروستونم. همش لرز به تنم میندازن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️