2777
2789
عنوان

منوپسرم باشوهرم قهریم

439 بازدید | 22 پست

بخاطر یه موضوعاتی..

باجفتمون دعوا کرد..اونو ک حسابی زد..

یهفته بعدشم بمن یچیزگف خیلی بهم برخورد

۱۷سالشه

الان پسرم اومده میگه مامان من چجور با بابا اشتی کنم..

توهم اشتی کن..نگاش کردم خندم گرف..انگشتاشو تکون میده میگ جفتمون لنگیم..یه فکری بکن..

گفتم فعلا صداشو درنیار هیس..

بچمم دلش خوشه..بمننن میگ مامان خرجش یه رستورانه..ببر..

کارتم خالی شده بعد من برم منت کشی خرجم کنم ک اقا اشتی کنی تو بحثی ک من اصصلا مقصر نبودم..

اگ ماجراشو بگم مطمئنا حقد میدین ب ما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شوهری 😶بچشو میزنه 

اونروز ک این اتفاق افتاد سر هیچو پوچ ..دیوانه شده بود انگار

دیشب پسرم دردل میکرد میگف مامان من چ کارایی کردم بابا باید واکنشای بدتر نشون میداد اخه اونروز چرا منو اونجور کتک زد..😔

حالا چرا پسرتو کتک زد.‌...‌ نمی راستی جلوش وایمیستادی 

صبا بچهارو میبره مدرسه..پسرم دوازدهمه..گف دلم درد میکنه من دیر میرم..ناراحت شد گف زود حاضرشو بیاتوماشین..

اینم فکنم زیر لبی چیزی گفته بادستاش ادا دراورد شوهرم دید وحشی شد..خیلی بد کتکش زد..حمله کرد بهش..دیدم بچم داره له میشه زیر مشتاش اومدم وسطشون..بیرونش کردم از اطاق..

واقعا نمدونم چکارکنم الان..بعد این طلبکاره از ما

تو عالم قهری پول بگیر 

اتفاقا الان اون تو پزیراییه باگوشیش..منم رو تخت..

عکس ته حسابمو فرستادم..با لیست خریدایی ک خرج قبلی گزاشته بود..

هیچی جواب نداده

دوهفتس قهریم الان

نمدونم چجور طاقت اورده پاپیش نمیزاره برااشتی.مغرور

اتفاقا الان اون تو پزیراییه باگوشیش..منم رو تخت.. عکس ته حسابمو فرستادم..با لیست خریدایی ک خرج قبلی ...

عزیزم نزار قهرتون طولانی بشه وگرنه ازهم سرد میشین و عادی میشه براتون...... فکر کن ببین چکار کنی که شوهرت تحریک میشه میاد سمتت

عزیزم نزار قهرتون طولانی بشه وگرنه ازهم سرد میشین و عادی میشه براتون...... فکر کن ببین چکار کنی که ش ...

نمدونم واقعا

خودمم دوس ندارم..اون هیچ حرکتی نمیزنه ک من لااقل واکنش نشون بدم.

شباهم حس میکنم مراقبه دستوپاش بهم نخوره ک یوق ..

نمدونم واقعا خودمم دوس ندارم..اون هیچ حرکتی نمیزنه ک من لااقل واکنش نشون بدم. شباهم حس میکنم مراقب ...

نمی دونم واقعا چی بگم میترسم از این مردایی باشه که تو بری سمتش دیگه به این روال خودش و پیش ببره ... وعادت کنه فکرکنه چه شخصی هست .......باز از این برم می ترسم مغرور باشه تا سه ماه هم کشید نیاد سمتت باها ت لج کنه...... دیگه به اینجور قهر ها عادت کنه