2777
2789
عنوان

منوپسرم باشوهرم قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 22 پست

نگاه پسرت گفت خرجش به رستوران آشتی می‌کنه خوب ببرش ولی به خاطری که به غرورت خدشه وارد نشه بگو من باهات قهر نبودم ولی ناراحت بودم که با پسرمون اینجوری رفتار کردی.  واسطه شدم که میانه شما دوتا رو خوب کنم.....بعد پول رستوران و خودت که سرکار نمیری که بگی بهش باج دادم .... با پولی که اون میده برای خرجی خونه

نمی دونم واقعا چی بگم میترسم از این مردایی باشه که تو بری سمتش دیگه به این روال خودش و پیش ببره ... ...

والا قبلا ک قهر میکردیم خودش میومد یا حرف میزد یا میخندوند..من تازه محلش نمیدادم..

الان رفتارش عوض شده..

خودمم میترسم همینجور پرتوقع بشه عادت کنه.باز اگ مقصر من بودم یچیزی

میخام ببینم تاکی میتونه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه پسرت گفت خرجش به رستوران آشتی می‌کنه خوب ببرش ولی به خاطری که به غرورت خدشه وارد نشه بگو من باه ...

درسته اخه میدونی بحث ما چی بود.سرقضیه پسرم من ناراحت بودم ازش..یشب دیگ بابچهام خیلی داد وبیداد کرد سراینکه بچها جاشو تو تخت خیس کرده بودن ..بعدش بامن دعوا کرد..

فرداش بش گفتم دیشب میخاسی تیکه پارمون کنی سر یه مساله بیخود...باید لال شیم تا عصبانی نشی.

جواب داد پس لال شو هیچ وقت حرف نزن..ازدستت خسته شدم..

خیلی بهم برخورد..منکه بی احترامی نکردم..باید حتما اینجور جواب میداد؟

منم تاالان لال شدم

دلم واست کباب شد 

قربونت عزیزم

خدا سرنوشت بعضی بنده هاشو اینجور قرار داده دیگه..

شایدم من خیلی بی سیاستم میزنم سر خدا

بعد اون باز چ ماجراهای مسخرو بدی داشتم ک اونارو بگم واقعا بشنوی دلت میسوزه برام😔

قربونت عزیزم خدا سرنوشت بعضی بنده هاشو اینجور قرار داده دیگه.. شایدم من خیلی بی سیاستم میزنم سر خد ...

عزیزم دلم واس پسرتم خیلی/سوخت منم شوهرم دست کمی ازهمسر شما نداره ولی خط قرمزم بچه هامه بخاطر اونها موندم اگه دست روشون بلند کنه خدا نکرده دیگه هیچی جلودارم نیست .