2777
2789
عنوان

ضایع شدن مرد

111 بازدید | 9 پست

تا حالا شده از مردای زندگیتون(پدر برادر پسر شوهر)بخواین مثلا یه کاری که زور میبره رو انجام بده و نتونه و زورش نرسه.

چه حالی بهشون دست داده؟من حس میکنم خیلی احساس شرمندگی و ضایع شدن میکنن🥲😅.اخساس ناتوانی بهشون دست میده.خجالت زده میشن.گاها دیدم طرف تا ۲۰ دقیقه نیم ساعت اصلا صداش در نمیاد😂😂

حالا اگه یه مرد دیگه امتحان کنه و‌ موفق بشه که دیگه واویلاس😑😂😂

کار زور بر مثل:باز کردن شیشه سس و مربا.باز کردن در نوشابه.جا به جا کردن یه چیز نسبتا سنگین

خودتون ایمانتون به اون مرد و تواناییش کمتر نمیشه؟

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.

اگه ایمان با یه شیشه رب باز نکردن کم میشه بذار کم بشه😂شوهر نکردم در قوطی برام باز کنه که پشت و پناه بودن یه چیز دیگس

ولی تا حالا نشده از بابام و شوهرم این کارا رو بخوام بکنن و نتونن

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا پای صدمه زدن بخودش پیش رفته

😂😂😂 یا خدا.ینی برای موفق شدن تا پای صدمه زدن به خودش پیش رفته؟

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
معمولا ک دست نمی‌کشن تا ب زور از دستشون بکشی   حتی حاظر هستن بگن فلانی اون چکش رو  ا ...

😂😂😂

معمولا ک دست نمی‌کشن تا ب زور از دستشون بکشی   حتی حاظر هستن بگن فلانی اون چکش رو  ا ...

ما یه بار یه مهمونی بودیم تعداد نفرات زیاد بود.۱۰ تا اینا مرد سر سفره بود.یه نوشابه بود درش باز نمیشد .۹ تا اولی همشون امتخان کردن نتونستن باز کنن.آخرین نفر بازش کرد .در پوست خودش نمی گنجید انگار بهش طلای المپیک دادن😂😂😂😂😂