میمونمت مدیر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60614 عنوان عاطی 74 | مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 25 پست درود به همگی ادینه خوش . بانوان مهربون از عاطی 74 کسی خبر داره ؟ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام 1402/09/10 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
e68 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 21098 سر همه چیش داستان داریم از آیین نامه دادن و گواهی نامه گرفتنش بگیر تا نهار و شامش دخترا هم شدن عین خ ... برادرزاده هات هنوز پیش تو هستن؟پدرشون ازدواج نکرد؟ خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60614 برادرزاده هات هنوز پیش تو هستن؟ پدرشون ازدواج نکرد؟ اره گلم هنوز پیش خودمن به لطف خدا ❤️ نه داداشم چنان ضربه ای خورده که دیگه فکر ازدواجو نمیکنه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
e68 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 21098 اره گلم هنوز پیش خودمن به لطف خدا ❤️ نه داداشم چنان ضربه ای خورده که دیگه فکر ازدواجو نمیکنه آفرین بهتخدا بهت توان بیشتر بده 💞 خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60614 آفرین بهت خدا بهت توان بیشتر بده 💞 ممنونم ❤️❤️❤️ همیشه شاد سلامت و سربلند باشید ♥️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بهارررررررری عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1072 اره گلم هنوز پیش خودمن به لطف خدا ❤️ نه داداشم چنان ضربه ای خورده که دیگه فکر ازدواجو نمیکنه عزیزم ببخشید چون تو بعضی تاپیک ها دیدم که ازدواج دومتون هست می پرسم، همسرتون با حضور برادر زاده هاتون مشکلی ندارند؟
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60614 عزیزم ببخشید چون تو بعضی تاپیک ها دیدم که ازدواج دومتون هست می پرسم، همسرتون با حضور برادر زاده هاتو ... سلام عزیزم حقیقتش همسرم عادت دارن به خونه شلوغ و رفت و امد شلوغ و از اول هم خودشون گفتن که دخترا بیان پیش خودمون خدا رو شکر که تا الان موردی نبوده « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بهارررررررری عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1072 سلام عزیزم حقیقتش همسرم عادت دارن به خونه شلوغ و رفت و امد شلوغ و از اول هم خودشون گفتن که دخترا بیا ... خیلی عالی، خوشحالم براتون همسر خوبی دارید ان شاء الله خوشبختیتون مستدام و بچه ها هم عاقبت به خیر بشن ❤️
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60614 خیلی عالی، خوشحالم براتون همسر خوبی دارید ان شاء الله خوشبختیتون مستدام و بچه ها هم عاقبت به ... فدای شما ممنونم و بهمچنین ❣️❣️❣️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60614 عاطی رو اگه پیدا کردین تگ میکنید لطفا چشم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام