helen_hel مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 عنوان دیدن جن | مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست دایره های که اکثرا سفیدن و سریع رد میشن چیت؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~ 1402/09/10 | 14:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3010 میشه به ما هم بگی که چی میدونی؟ نمیشه خیلی خوبه بخواین بدونید ولی الان نمیشه نه که ادماده گی نداشته باشید ولی فعلا نمیشه بعدا میگم دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 اینایی که گفتی درسته ولی من فقط میخواستم بدونم می بینمشون یانه که گفتی دو سه سال دیگه شایذ ببینیشون& ... حالا میشه اطلاعات خودتونم بگید ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3010 حالا میشه اطلاعات خودتونم بگید میخوای پرواز روح داشته باشی اول پاکسازی چاکرای ریشه ای رو انجام بده و انرژیو به چاکراهای دیگت بده دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 میخوای پرواز روح داشته باشی اول پاکسازی چاکرای ریشه ای رو انجام بده و انرژیو به چاکراهای دیگت بده&nb ... چجوری ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 اینایی که گفتی درسته ولی من فقط میخواستم بدونم می بینمشون یانه که گفتی دو سه سال دیگه شایذ ببینیشون& ... میدونین از کجان؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 میخوای پرواز روح داشته باشی اول پاکسازی چاکرای ریشه ای رو انجام بده و انرژیو به چاکراهای دیگت بده&nb ... یه سوال من یه مدته دوستمو داعم تو خوابم میبینم بنظرتونبرای چیه ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3010 چجوری تو گوگل کامل هست توضیحش بعد کلیپ برای پرواز روح کلی تو گوگل هست انجام بده بعد برو تو نور دستت کنار دیوار ببر به دستت خیره شد نگاه کن هاله ی دور دستت می بینی دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3010 یه سوال من یه مدته دوستمو داعم تو خوابم میبینم بنظرتونبرای چیه نمی دونم شاید چون بهشون فکر میکنی می بینی این مهم نیست دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 نمی دونم شاید چون بهشون فکر میکنی می بینی این مهم نیست بهش فک نمیکنم ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 تو گوگل کامل هست توضیحش بعد کلیپ برای پرواز روح کلی تو گوگل هست انجام بده بعد ب ... او مرسی ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3010 نگاه کن کمکت میکنم چشم سومت باز کنی تو خصوصی بهم پیام بده یک شرط داره بعد تو کمک کنی من بتونم با اونایی که میخوام تماس بگیرم بعد پرواز روحت بهت میگم چیکار کنی دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3010 او مرسی پیامم بخون دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 نگاه کن کمکت میکنم چشم سومت باز کنی تو خصوصی بهم پیام بده یک شرط داره بعد تو کمک کنی من بتونم ... باشه اما اخه شما که پیشرفته تر از منی من چه کمکی میتونم بکنم؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3010 باشه اما اخه شما که پیشرفته تر از منی من چه کمکی میتونم بکنم؟ من نمیخوام پرواز روح کنم انجام دادنش طول میکشه برا من ولی تو حالا در یک مرحله ای داشتی درسته ؟ دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 من نمیخوام پرواز روح کنم انجام دادنش طول میکشه برا من ولی تو حالا در یک مرحله ای داشتی درسته ... سعی کردم ولی پیشرفته ترین حالم خواب و بیداری بوده ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~