2777
2789
عنوان

رفیق بی جنبه

159 بازدید | 8 پست

من خاموادم میخواستن برن جایی من شب تنها بودم خانواده اونم همین طور 

اومد خونموم که هم دلم‌باز شه هم تنها نباشیم 

کلی به عقاید و‌نظراتم توهین کرد گفت من املم 

صبح کلی تهدید مرد که زود بیدار شیم اون کاراش رو انجام بده منم درس بخونم 

صبح من تا ۱۱٫۵ آزمون دادم خانم رو پوازپه بیدار کردم صورتشو رو نشسته میگه بریم‌بیرون راه بریم 

میگم اکی یه دور اطراف خوبه میگه نه بریم خونموم من دوش بگیرم بیایم 

من میگم سر ظهره قهر کرد رفت الانم زنگ‌زدم‌غذا چی بزارم میگه من با دوست پسرم‌قرار دارم نمیام دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستت سمیه

واقعا 

من ۱۳ ساله باهاش دوستم

نه دین و ایمون‌دارم من خودمم اصلا این طوری نیستم‌ولی این پاش بیفته به همه فحش میده

این گار مغذ و منطق نداره

فک میکنم دیشب که تا دیر وقت بیدار بوده قرار گذاشته با پسره بره بیرون حالا که مامانش اینا فک میکنن پیش منه منو پیچونده

واقعا  من ۱۳ ساله باهاش دوستم نه دین و ایمون‌دارم من خودمم اصلا این طوری نیستم‌ولی این پاش بی ...

وقتی یه نفر طرز فکر و رفتارش شبیهت نیست ، کنارش بهت خوش نمیگذره ، رفتارش برات آزاردهنده هست ، محتاجش هم نیستی ، چه دلیلی داره رابطت رو ادامه بدی باهاش ؟؟؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
وقتی یه نفر طرز فکر و رفتارش شبیهت نیست ، کنارش بهت خوش نمیگذره ، رفتارش برات آزاردهنده هست ، محتاجش ...

چون از ۵ سالگی باهاش دوستم و واقعا داره اذییتم میکنه 

خیلی دلم میخواد کم تره بشه

خیلی رفیق خوبیه تو شرایط سخت پیشته ولی

بی منطق و رومخه و واقعا مغروره همش داره از خودش تعریف میکنه