2777
2789
عنوان

خانمای شاغل با بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 38 پست

برو دور سر مادرت بگرد،پاشو ببوس.دوتا بچه بزرگ کردم حتی یک روزم مادرم کمکم نداد.بچه مدرسه ای رو ساعت ۱۲ میبردم خونه ش،۲ساعت پیشش میموند ناهار به نوه ش نمیداد ساعت ۲ بچمو گرسنه میبردم خونه.😭بعد تازه توقع داشت نصف حقوقمو در اختیارش بزارم.سختی و بدبختی و من بکشم، پول و تقدیم ایشون کنم. منم اینکارو نکردم.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی الان بیشتر مشکلم همینه که نمیدونم چطوری برای مامانم جبران کنم  احتمال زیاد مامانم پول ق ...

وقت هست عزیزم❤️❤️سختش نکن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اگه دبیری موظف 24 ساعته در هفته داری که هر روز به غیر پنجشنبه تا ساعت 11 و ربع باید بمونی

اره راستش من جوگیر شدم نمیدونستم انقدر سختم میشه سال اول بودمو بی تجربه

منم دبیرم  خب چرا انقدر اضافه کار گرفتی دختر ؟  سال بعد چهار روز تا دوازده برو  بچ ...

اره سال دیگه تجربمم زیاد شده فقط امسال خیلی سخت شده 

شما بچه کوچیکم دارین؟

برو دور سر مادرت بگرد،پاشو ببوس.دوتا بچه بزرگ کردم حتی یک روزم مادرم کمکم نداد.بچه مدرسه ای رو ساعت ...

آخی عزیزم چقدر سخت

واسه منم سخته از این لحاظ که خیلی کارها میکنه برام و من هیچکاری نمیتونم بکنم 

از طرفی دخترمم خیلی اذیت میشه

واقعا موندم امسال یه طوری رد میکردم سال دیگه هم ساعات کمتری برمیدارم همم دخترم بزرگتر شده 

اره سال دیگه تجربمم زیاد شده فقط امسال خیلی سخت شده  شما بچه کوچیکم دارین؟

من یک دختر 16 ساله و یک پسر 5 سال ه دارم

سال قبل و قبل ترش می گذاشتم مهد 

امسال مدرسه می گذارم پیش دبستانی 

روز شنبه و یکشنبه تا دوازده مدرسه ام ..

دوشنبه بیکار 

سه شنبه و چهارشنبه تا دو هستم ...که دوازده می رم میارمش مدرسه خودم ..

آخی عزیزم چقدر سخت واسه منم سخته از این لحاظ که خیلی کارها میکنه برام و من هیچکاری نمیتونم بکنم&nbs ...

من دیگه خودمو بازنشست کردم دیدم دست تنهام دارم از پا میوفتم.

سفرهای زیارتی ثبت نامش کن هزینه سفرشو بده.اینطوری غیرمستقیم جبران کردی

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا