2777
2789
عنوان

خانمای شاغل با بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 38 پست
هنوز کوچیکه برای سال دیگه درنظر دارم بزارم مهد الان میترسم بدتر بشه اوضاع یهو از مادرمم جدا کنم بزار ...

کاری که میتونی کنی ناهار اصلا نمون خونشون بچتو بردار سریع برگرد تا مادرتم استراحت کنه

مناسبت ها کادوی خوب براش بگیر اخر هفته دعوتش کن خونتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به خاطر بچه ام با وجود داشتن مدرک کارشناسی سر کار نمیرم البته مامانم نزدیکم نیست یه استان دیگه س ...

منم بخاطر دخترم سر کار نرفتم.با مدرک ارشد و ده سال سابقه کار!

کلا بچه بد قلق و وابسته ای بود ،گذاشتمش مهد،هی گریه میکرده و مربی هاش بهم نمی گفتن

بچه های بزرگتر بهم گفتن این بچه شماست،از وقتی میاد گریه می کنه و روحیه اش بد شده بود.دلم کباب شد و دیگه قید کارو زدم

دو روز فقط تا ۱۲.۲۰ هستم ۳ روز تا ۲

ساعت کاریت خوبه

بعد از ظهرها به خونه و زندگیت برس

مثلا شام رو زیاد بپز،نگه دار واسه ناهار فردات

از سرکار که اومدی سریع برو خونت ناهارتونو بخورید و پادرتم استراحت کنه

دیگه حداقل معذب نباش مادرته خوب

مادرش هم وظیفه‌ای نداره عزیزم

از طرفی بچه دو تربیتی نمیشه و بازی میکنه و خوش میگذرونه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خوبه مامانت هست ک  من پرستار گرفتم  واقعا سخته شاغل بودن و بچه داشتن من برای کارای خونه ...

منم دخترم مهد میره 

ساعت کاریم تا ۵ عصره 

تو کار خونه سخت نمیگیرم و باهمسرم انجام میدیم

آشپزی هم میکنم اما نه هر روز

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

هنوز کوچیکه برای سال دیگه درنظر دارم بزارم مهد الان میترسم بدتر بشه اوضاع یهو از مادرمم جدا کنم بزار ...

براشون هدیه بخر 

منم یه هفته در میون مادرشوهرم زحمت چندساعت نگهداری دخترم رو میکشه

براش هدیه میگیرم 

تو تعطیلات شام و ناهار دعوت میکنم 

خاله من ک بچهاشو میزاره پیش مامانم ۳روز درهفته  شیفت عصر میره سرکارولی خب ازاون ور یجورایی اسپانسر مامانمه پول میده بهش وسیله مسیله میخره براش میاره اینجوریه ک دوتاشون راضین😂

براشون هدیه بخر  منم یه هفته در میون مادرشوهرم زحمت چندساعت نگهداری دخترم رو میکشه براش هدیه ...

میدونی الان بیشتر مشکلم همینه که نمیدونم چطوری برای مامانم جبران کنم 

احتمال زیاد مامانم پول قبول نکنه یه طورایی روم نمیشه بهش بگم 

بعد از طرفی دلم میخواست اخر هفته دعوتشون کنم دیشب که مهمون سرزده اومد برام امروزم انقدررر کارخونه و مدرسه داشتم بخدا وقت نکردم خیلی ناراحتم

مادرش هم وظیفه‌ای نداره عزیزم از طرفی بچه دو تربیتی نمیشه و بازی میکنه و خوش میگذرونه

من که یکی از فامیل هام نوه هاشو نگه میداره خوب تربیتشون میکنه صبوره وبا حوصله

زندگیتو بکن