2777
2789

راستش چون بچه هاش خیلی شر هستن وجمع شیم خونه ی مادرشوهر زیر و رو میکنن و وضع شونم آنچنان خوب نیس

من  اصلا بهش تبریک نگفتم که بفهمه اشتباه کرده بچه آورده

بعد دیشب تو مهمونی خبر بارداری خواهرشوهرم پیچید همه ذوق کردیم چون پنج سال بود ازدواج کرده بود و من کلی بهش تبریک گفتم و ذوق نشون دادم

حالا   الان پیام داده   چرا به من تبریک نگفتی شنیدی   برای  ملیحه این همه ذوق کردی

جوابشو ندادم چی بگم ؟؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اشتباه از شما بوده 

شما چیکار داری که چه مشکلاتی دارن خودشون میدونن شما باید تبریکتو میگفتی

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
چه دلیلی داره یک تبریک ساده میگفتی دلش میشکونی که اشتباه کرده بچه آورده 

دوست نداشتم تبریک بگم زوره؟

بچه هاش تو مخن

حالا چی بهش بگم؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

اون اشتباه کرده بچه دار شده ؟ ب شما چ ربطی داره.. تو خواهرشی مادرشی کی هستی ؟؟ شما صرفا ی غریبه ای تبریک رو بگو... مگ نون و آبش رو شما میدی ک میگی اشتباهه...

زن و شوهر خودشون تصمیم میگیرن برای بچه دارن... بقیه درست غلط تعیین نمیکنن

من راهبه جهنمی ام..هرجا دیدی منو فرار کن.. قسم به مسیح و پدر آسمان و زمین ..قَسَم که من هر روز به کام مرگ می‌روم #صلیب_خونی

اولا که به شکا ربطی نداره هرچند تا بچه که بیاره چون وقتی خودش میدونه وضع مالیش خوب نیست و زاییدن و هنر میدونه پس شما بیخیالش شو بذار تو بدبختی خودشون بمونن. دوما خیلی محترمانه بگو عزیزم اون بچه اولش بود همین. 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹