پریشب یه دعوای خیلی بد کردیم هر چی از دهنش درومد بهم گفت. بعدم کاملا حق به جانب جاشو جدا کرد شب. دیروز از سرکار اومد یه کلمه باهام حرف نزده تا الان حتی تو پذیرایی نمی نشست تو اتاق خودشو سرگرم کرد. در صورتی که بهش پیام دادم دیروز. گفتم میخام جدا شم و شنبه برو دنبال کاراش. گفت اومدم خونه حرف میزنیم ولی لال شده انگار
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
به خدا هر بار با این کاراش به خود کشی فکر میکنم. آخه زندگی به چه قیمتی؟ من عصبی بشم هیچی نمیتونم بخورم جز آب بغض راه گلومو بسته. از دیروز صبح تا الان دو لیوان چای خوردم فقط من دارم تو این زندگی فقط زجر میکشم و آب میشم هیچ نیازی از من رفع نمیشه
به خدا هر بار با این کاراش به خود کشی فکر میکنم. آخه زندگی به چه قیمتی؟ من عصبی بشم هیچی نمیتونم بخو ...
منطقی حرف بزنید یا حل شه یا تموم اینجوری عذاب ندین همو
منطقی حرف بزنید یا حل شه یا تموم اینجوری عذاب ندین همو
اخه منطقی نیست که بشه حرف زد باهاش. اگه قبول میکرد که اشتباه کرده و جبران میکنه بازم مثل خر گوش میکردم به حرفاش ولی فقط بهونه میاره و الکی میندازه تقصیر من فقط حق به جانب داد میزنه تو همسایه ها ابرو نمونده برامون
اخه منطقی نیست که بشه حرف زد باهاش. اگه قبول میکرد که اشتباه کرده و جبران میکنه بازم مثل خر گوش میکر ...
ی جای کار میلنگه بگرد نشتی رو پیدا کن بنظرم
اینکه تابلوعه که اون فقط دلخوره قصد جدایی نداره بجای اینکارا به خودت برس تحریک بشه بیاد منت کشی&nb ...
میدونه بدبختی کجاست؟ منت کشی نمیاد فقط میاد برای ... اینطوری بدتر متنفر میشم ازش... حتی سعی نمیکنه قبلش حرف بزنه از دلم در بیاره یا حتی سعی کنه قبلش محبتی چیزی بکنه به من فقط...
به خدا هر بار با این کاراش به خود کشی فکر میکنم. آخه زندگی به چه قیمتی؟ من عصبی بشم هیچی نمیتونم بخو ...
خودکشی چیه دور چشمات بگردم ... این که بدتره . پدرمادرت دق میکنن خدای نکرده . ببرش مشاور دوتاتون برین والا خیلی خوبع . منو همسرمم بخاطر اخلاقش خیلی مشکلات داشتیم یه جلسه رفتیم پیش روانشناس خیلی تغییر کرد ... .... اینکه دربارش حرفی نمیزنه یعنی نمیخواد کشش بده
خودکشی چیه دور چشمات بگردم ... این که بدتره . پدرمادرت دق میکنن خدای نکرده . ببرش مشاور دوتاتون برین ...
اگا تا الان اقدامی نکردم به خاطر مادرمه. هیچی از مشکلاتم نمیدونن. من رفتم پارسال چند جلسه مشاورم گفت باهم بیاین ولی گفت من که مشکلی ندارم خودت برو. کم تلاش نکردم برای درست شدنش