2777
2789

دختر همسایمون خیلی سال پیش رفت خارج اونجا درس خوند و خلاصه الان یه آدم موفقه

اما تا همین الان ازدواج نکرده ولی ۲ تا بچه رو به فرزند خوندگی قبول کرده و واقعا خیلی مهربونه🥲

وقتی اومده بود ایران ازش دلیلشو پرسیدم گفت از ازدواج متنفرم از زندگی با یه مرد بیزارم

حالا شما اگه جاش باشین دلتون میخواد اینجوری زندگی کنین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شکست عشقی خورده که از زندگی با مرد بیزار شده 

بعضی وقتا شکست چنان قوی هست که دیگه نمی‌تونیم براش جایگزین پیدا کنیم و ترجیح‌میدیم‌تا اخر عمر تنها باشیم 

خدایا مرسی ♥️
من بودم بچه هارم نمیگرفتم😂

عه چرا؟😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

معلومه که نه..

تنهایی زحمت بزرگ کردن دوتا بچه رو بکشم که چی بشه

مگر در موارد ضروری ادم مجبور بشه اینکارو کنه ولی انتخابم نیست ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شاید شکست عشقی خورده که از زندگی با مرد بیزار شده  بعضی وقتا شکست چنان قوی هست که دیگه نمی‌تون ...

من شکست عشقی هم نخوردم ولی این ک تا آخر عمر یک نفر و تحمل کنم اونم را همیشهههههه واقعا سخته 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
شاید شکست عشقی خورده که از زندگی با مرد بیزار شده  بعضی وقتا شکست چنان قوی هست که دیگه نمی‌تون ...

اتفاقا ازش پرسیدم ولی گفت نه ولی تو اجتماع که دیده زندگیارو کلا بدش اومده

بین دوستام فقط اونی ک وضع مالی خیلی توپی داشت هنوز مجرد کادو گرفتن دیپلمش ی پارس سفید بود امتاحانای نهایی سال اخرم باماشین خودش میومد سرجلسه

بقیه دوستام 2،3تا بچه دارن🤣همشونم درسو ول کردن خونه دارشدن

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
معلومه که نه.. تنهایی زحمت بزرگ کردن دوتا بچه رو بکشم که چی بشه مگر در موارد ضروری ادم مجبور بشه ا ...

قبلا که کلا تنها بود دو سه سالیه بچه داره