2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 34 پست

ای بابا  مگه قبلا تاپیک نزده بودی که استفاده کردی و اینا هنوز یه ماه نشده ، دوباره استفاده کردی !!! 

قرص های مربوط به این مدل ، آبنبات نیست هعی تند تند استفاده کنین !!! 

بعدش شما یا هرکسی میتونید جلوگیری کنین که این موارد پیش نیاد

تاپیک هاتون یجوریه ، آدم فکر می‌کنه واقعی نیستن

اگر واقعی نیستن ، حواستون باشه داری غیرمستقیم چیز خیلی بدی رو تبلیغ میکنی

اگر واقعی هم که بالا گفتم راهشو

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ هفته زیر دلم هنوز درد میکنه اما نرم خیلی شدید نیس

الان هم برای تشکیل قلب میتونی بری برو سونو اگه باشه که قلبش تشکیل شده اگه نباشه که یعنی داره دفع میشه 

اون قرص تا الان باید خونریزی شدید مینداختت

ای بابا  مگه قبلا تاپیک نزده بودی که استفاده کردی و اینا هنوز یه ماه نشده ، دوباره استفاده کردی ...

نه گلم من همونم عاره دوباره استفاده کردم از عوارضش هم میترسم ولی میگم مردم دیگه مردم راحت میشم از این زندگی همیشه یه جوری باید اذیت بشم

حتماصلاح به اینه که بچه به دنیابیادشماچه می دونین.خداازاینده خبرداره

یادمان باشد دخالت درکارخدادرست نیست

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

خدا چرا به اونایی که میخوان نمیده به اونایی که لایق ترن نه من بی اعصاب رفته بودم دکتر زنان فهمیدن ۲۴ سالمه بارداری سومه بخدا انقد مسخره میکردن مردم از خجالت هی تو دلم از خجالت شوهرم درمیومدم

خدا چرا به اونایی که میخوان نمیده به اونایی که لایق ترن نه من بی اعصاب رفته بودم دکتر زنان فهمیدن ۲۴ ...

خجالت براچی دختر خوب کار خلاف شرع که نکردی خدا داده همسرت هم که هست سایه اش بالا سرتون باشه

شست باران همه ی کوچه خیابان ها را... پس چرا مانده غمت در دل بارانی من🍂