2777
2789
عنوان

خانوما کمک

443 بازدید | 34 پست

دیشب قرص سقط مصرف کرد ساعت ۱۱ ۴ تا واژینال گذاشتم دو تا زیر زبونی هیچی خونریزی ندارم فقط ساعت ۵ یه لخت خوت کوچولو اومد همین چیکار کنم ۳ تومن قرصارو گرفتم دفعه دوم هست استفاده میکنم دفعه اول هفته ۳ بود که هیچ تاثیر نکرد شوهرم میگه دیگه نمیگیرم قرص اگه نیوفته

چرا سقط میکنی؟

نمیخوایم شرایط مالیمون بده بدنم خیلی ضعیفه هفته ۳ استفاده کردم گفتم هنوز کوچیکه گناهش کمتره ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد دکترم میگه اونا رو بچه مطمئنا تاثیر گذاشته و باعث ناهنجاری میشه نگه ندار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوایم شرایط مالیمون بده بدنم خیلی ضعیفه هفته ۳ استفاده کردم گفتم هنوز کوچیکه گناهش کمتره ولی هیچ ...

توکلت به خدا باشه تو ازمایش ان تی مشکل داشته باشه مشخص میشه یه حکمتی داره که سقط نمیشه یکی مثل من با جارو کشیدن خونریزی افتادم یکی مثل تو که اینهمه قرص خوردی و نمیوفته 

ولش کن اسی  یه حکمتی داره سقط نمیشه تا ان تی صبر کن دیگه دارو استفاده نکن

خیلی میترسم گلم انقدر حالت تهوع دارم نگو دارم میمیرم الآنم هی چشام سیاهی میره دیشب زیر دلم یه نبضی مید قبل از مصرف قرص بعدش دیگه اون نبضرو حس نمیکنم 

یکی مثل من برای بچه دار شده این همه می‌ره دکتر یکی هم عین شما بچه نمی‌خواد ولی..هعی خدایا حکمتتو شکر

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

زن عموی منم چندسال پیش یه دخترداشت دومی رونخواست ویهوبچه دارشدازماه اول هرچی قرص میخوردبچه سقط نمیشدتاماه چهارم دیگه مادرم نذاشتش واونم میگفت نه دیگه ناقص شده ومادرم گفت ناقص شدبده به من اون موقع ان تی نبود وخلاصه زن عموم بچه روماه چهارم بیخیال شدوسقط نکرد وچیزی نخورد الان همون بچه یه دختر زیبا شده وسالم باهوشم هست ازهمه بچه های زن عموم اون دلسوزتر ومودب تر 

گاهی انسانم آرزوست