2777
2789
عنوان

تک فرزندی

225 بازدید | 23 پست

چند تا بچه دارین دختر یا پسر ایا تک فرزندی خوبه یا نه

به نظر شما چی باعث میشه پدر مادر به تک فرزندی رو بیارن و از داشتن بچه زیاد دوری کنن

خودم یه دختر دارم اگه شوهرم قبول کنه تمام توانمو برا این میزارم نمیتونم مسوولیت بچه دیگه رو به عهده بگیرم سخته واقعا

شما چی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم فقط منو‌اورد چون خواست از همه لحاظ تامین باشم البته اون موقع وضعمونم خوب نبود

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

دخترم 2 سالشه

قراره تک فرزند باشه 

شاید در اینده نظرمون عوض بشه نمیشه پیش بینی کرد اما منو شوهرم بصورت قطعی بچه دوم نمیخایم 

من شخصا توان روحی برای دو بچه ندارم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
امشب شام خونه پدرم بودیم داداشم نبود خونه در سکوت ب سر میبرد   اصلا حال نداد

دقیقا منم داشتم میرفتم تو فرودگاه خواهرم در گوشم گفت من به تو خیلی وابسته تر از مامان بابام آنقدر دلم گرفت هفت سال کوچیک‌تر

من ی پسر کلاس اولی دارم و قصد دومی ام نداریم هنر کنم اینو خوب بزرگ کنم چرا ینفر دیگ ب این دنیا بیارم و بدبختش کنم 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

دخترم 4 سالشه و فعلا قصدی ندارم 

از لحاظ مالی خیلی داغونم یکی دیگه بیارم هم اونو بدبخت کنم هم خودمو و بعدتر ازتون دختر عزیزمو

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز