2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست

من همسرم تک فرزند هست (بعد از ۸ سال مشکل نازایی به دنیا اومده و بعد هم مادرشون نتونستند مجددا باردار بشن). همسرم از تک فرزندی بودن خودش راضی نیست (چه دوران کودکی و چه الان)...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من همسرم تک فرزند هست (بعد از ۸ سال مشکل نازایی به دنیا اومده و بعد هم مادرشون نتونستند مجددا باردار ...

اون خودش راضی نیس شما چی که نه برادرشوهر و جاری داری نه خواهر شوهر به نظرت خوبه یا بد؟

ی دختر ۵ ساله دارم و تصمیم ندترم یکی دیگه بیارم چون اینده خودمونم معلوم نیس چی ب سرمون بیاد یااین وضع اقتصادی ..بااینهمه مریضی و بدبختی ظلمه ی بچه رو وارد این دنیا کنیم و تااخر عمر مسئول زندگیش باشیم‌خدا کمک کنه همین ی دونه رو خوب بزرگ کنم بسه

اون خودش راضی نیس شما چی که نه برادرشوهر و جاری داری نه خواهر شوهر به نظرت خوبه یا بد؟

ترجیح میدادم، حداقل یک خواهر یا برادر داشت.‌ چون من هم از خانواده ام دورم و عملا هیچ فامیلی نداریم (مادرشون هم سالهاست فوت شده)....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
2791
2779
2792