2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا زود راهنمایی کنید

185 بازدید | 28 پست

باسلام .خانما کسی تاحالا نمازاستغاثه ب امام زمان خونده؟؟؟تونیت غسل چی باید بگیم .چون قبل نماز باید غسل بزاریم .تروخداکمک کنین میخام الان بخونم .واینکه تونت این نمازو ناقص نو شتن تروخدا کسی میتونه یه ثوابی کنه اگه مفاتیح دارین طریقه اصلیشو برام بگید خواهش میکنم .گرفتاری  دارم میخام بخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی مفاتیح حرفی از غسل نزده. ولی ضرری نداره  به نیت توبه و زیارت حضرت غسل کنی چون توی دعا به ح ...

چراتومفاتیح نوشته بعد ازنیمه شب جنعه غسل بزارید.میشه برام ازمفاتیح عکس بدین ازطریقه خواندن این نماز عزیزم؟؟؟

چراتومفاتیح نوشته بعد ازنیمه شب جنعه غسل بزارید.میشه برام ازمفاتیح عکس بدین ازطریقه خواندن این نماز ...

تواینجاکه میخایید به من جواب بفرستید اون بالا بعد استیکر عکس هس روی اون بزنین میتونین عکس بفرستین 

من خودم قبلا هم همین مدل رو خوندم توی مفاتیحم اینجور نوشته 

دو رکعت نماز  رکعت اول بعد از حمد سوره انا فتحنا   رکعت دوم بعد از حمد سوره اذا جا نصر الله 

پس از تمام شدن نماز   رو به قبله  و زیر آسمان بیاست و دعای زیر را بخوان 

این نماز استغاثه هست 

اونی که شما میگی نماز استغاثه در شب جمعه هست 

جفتش درسته 

هر کدون که خواستید رو بخونید 

اکر خواستی اونن برات بگم

با امام زمان عج راحت حرف بزن درد دل کن ان شالله به دعای آقا به حاجت روا باشی 

منم دعا کن لطفا🌹