دیروز رفت دکتر گفت باید عینک بزنی دوربینتت ضعیفه پ چکار کنه
منم تازه دو هفتس عینکی شدم اصلا هم دوست نداشتم از چند سال پیش میدونستم ضعیف نرفتم ولی دیگه واقعا اذیت شدم مجبور شدم بزنم .شوهر شما هم مجبور میشه میره میزنه . انقدر عینکا متنوع و شیک شدن که یه مدل قشنگ انتخاب کنه خوش میاد . ایزیک هم باید حداقل ۵،۶سال از عینک استفاده بشه تا نمره چشم ثابت بشه اونوقت میشه عمل کرد
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
اگه تهران هستید برید بیمارستان نور یا نگاه، متخصصا کره ی چشمشونو نگاه میکنن و اگه مناسب باشه عمل لیزیک انجام میدن ، عملشم سخت نیست ، بستگی به نوع لیزیکش داره ، مثلا اگه فمتو باشه باید سه روز عینک افتابی بزنه بعد عمل