2821
2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 50 پست

یک مدت عینک بذاره بعد درست میشه 

اب هویچ براش خوبه من دوستم عینکی هست الان میگه بهتر شده خیلی ضعیف بود از وقتی عینک می ذاره درجه هاش فرق کرده وداره بهتر می بینه 

سالکی گفتا چه داری آرزو گفتم: سکوت معنی صد نکته را در یک سخن پیچیده ام.

یک مدت عینک بذاره بعد درست میشه  اب هویچ براش خوبه من دوستم عینکی هست الان میگه بهتر شده خیلی ...

اخه دوست نداره عینک بزنه

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه دوست نداره عینک بزنه

این خیلی بده ضعیف تر میشه چشم هاش الان خیلی ازاقایون عینکی هستن بهشون هم میاد اینجوری جا بنداز براش ک عینک نزنه دیدش ضعیف تر میشه

سالکی گفتا چه داری آرزو گفتم: سکوت معنی صد نکته را در یک سخن پیچیده ام.

این خیلی بده ضعیف تر میشه چشم هاش الان خیلی ازاقایون عینکی هستن بهشون هم میاد اینجوری جا بنداز براش ...

ن نمیزنه خودمم خوشم‌نمیاد بزنه😂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

2824
2823
2791
2779
2792