2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا بیچاره عمت که از برادرزادش فقط مورسیده بهش😂😂😂 دلتم یخواد مادرشوهر به این مهربونی😏😏😏

اشکال نداره از اوناام فقط به من طلسم رسیده😂😂کاش موهای دم چاه حموممون بره تو حلقشون💔😎

آخ آخ مشخص شد از الان کلکم کندس

از نظر اخلاقی چه طور؟  چرا تلاش کردم اما الان بیشتر دعا کن برام

مهربونه ها ولی زود عصبی میشه؟

ان‌شاءالله حل میشه

همش الکی اشتباه گفتم؟؟؟؟😂

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
ان‌شاءالله درست میشه ولی تلاش نمیکنی براش؟! حس میکنم قدش متوسطه موهاش حلت داره لباسای روشن میپوشه؟ ...

عزیزم حسش بهم چیه کی نامزد میکنم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اشکال نداره از اوناام فقط به من طلسم رسیده😂😂کاش موهای دم چاه حموممون بره تو حلقشون💔😎 آخ آخ مشخص ...

خدا نگذره ازکسای که دست میزنن به نابودیه بقیه🥲جیگرم از دهنم اومد بیرون خدا خفت نکنه😂😂😂😂بینوا پسر نداشتم بااین زنش😂😂😂😂

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
اگه شد میگم فعلا معلوم نیست ساید درست باشهدیگه چیا ازش حس میکنی؟

دیگه والا هیجی‌میگم که حس نیسنم ان‌شاءالله خوشبخت بشی

خدا نگذره ازکسای که دست میزنن به نابودیه بقیه🥲جیگرم از دهنم اومد بیرون خدا خفت نکنه😂😂😂😂بینوا پس ...

بمیرن بابا الان فوش مثبت هیجده میدم😂🩹 مال ما از نابودی گذشته بود بگم من از چه زمانی دعایی طلسمی بودم کُرکو پرت میریزه 😂😂خدا فعلا دست نگه داشته منو قبلا چون یه فَس سیر زده الان تو استراحتم خفم نمیکنه😎ای بابا حیف شد پسر نداری

عزیزم زنده باشی ، حست درمورد خصوصیات همسر ایندم🫣🫠

شاید کارمند باشه

ازدواجتون شاید سنتیه قدبلند ولاغراندام

شاید امسال اشناشین باهاش

ولی میگم ابجی حس ندارما همیتجوری‌میگم

بمیرن بابا الان فوش مثبت هیجده میدم😂🩹 مال ما از نابودی گذشته بود بگم من از چه زمانی دعایی طلسمی بو ...

کلا بچه ندارم دعاکن مامان شم.حس میکنی‌این‌ماه میشه؟

خدابخواد میرم کربلا برات دعامیکنم خوشبخت بشی

اره 😅 اخه همون لحظه چندنفر دیگه هم پست گذاشتن ، خق میدم عزیزم❤️ ایشالا اینبار ببینی، خصوصیات همسر ا ...

بلاخره‌ چشمان نابینا بیناشد ودید😁😁😁😂😂