2777
2789
منم بگید لطفا

حیلی ادم مقرراتی ومودبی هستی؟

لاغری؟ولی اولش حس  کردم توپری

مامان خوبی میشی ولی رفیق باش وزیاد سخت نگیر

ابجی جان من حس ندارما حس شش نیستم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
خب ابجیای گل انقد من گفتم یکمم‌شما بگین درمورد من😁

حدسی میگماا

محجبه هستی قلب مهربونی داری قدتم بین 160 تا 162 هست اومم دیگ رنگ بوستت تقریبا سفیده شوخ هستی موهات هم متوسط هست خرمایی رنگ هست درسته

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدسی میگماا محجبه هستی قلب مهربونی داری قدتم بین 160 تا 162 هست اومم دیگ رنگ بوستت تقریبا سفیده شوخ ...

یه پا حس بودی  رونمیکردی؟😁قدم ۱۶۳ پوستتمم سفیده

دیگه چی؟😂

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
مامانمم میگه مو جمع کردنت به درد عمت میخوره ها من قبول نمیکنم😂😂نگم برات عروستو قیمه قیمه میکنی فکر ...

اره واقعا بیچاره عمت که از برادرزادش فقط مورسیده بهش😂😂😂

دلتم یخواد مادرشوهر به این مهربونی😏😏😏

خندم گرفت ولی قد بلند رو درست گفتی رنگ بوستش هم درست گفتی میشه هرچیی ازش حس میکنی بگی مثلا ...

گمنام156

میشه اینم جواب بدی عزیزم

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

عزیزم من حس نیستمااا ولی ندیدم شرمنده چی بود؟

خودم میدونم جنبه فان داره

به نظرت حل میشه؟

یه سوال همینجوری جواب بده اگه حست درست دراومد کیگم بهت به نظرت با اونی که ازدولج میکنم چه جوریه

خودم میدونم جنبه فان داره به نظرت حل میشه؟ یه سوال همینجوری جواب بده اگه حست درست دراومد کیگم بهت ...

ان‌شاءالله درست میشه ولی تلاش نمیکنی براش؟!

حس میکنم قدش متوسطه موهاش حلت داره لباسای روشن میپوشه؟

اشتباه بود الکی بگو درسته ضایع نکن😁😁😂😂😂

ان‌شاءالله درست میشه ولی تلاش نمیکنی براش؟! حس میکنم قدش متوسطه موهاش حلت داره لباسای روشن میپوشه؟ ...

از نظر اخلاقی چه طور؟ 

چرا تلاش کردم اما الان بیشتر دعا کن برام