2777
2789
عنوان

چجوری همه اینا رو جا کنم؟

84 بازدید | 7 پست

تو دنیای امروز یه سری باید ها داریم که نمیدونم چجوری قراره تو زندگی مون جا بشه

مثلا درس و دانشگاه، شاغل بودن و درآمد داشتن، ورزش، زبان(حتی زبان دوم یاد گرفتن)، یه حرفه رو تخصصی بلد بودن، اجتماعی بودن، کتاب خوندن، به روز بودن، مستقل شدن و در عین حال تفریح داشتن 

اما من مثلا جوون که الان باید کلی زحمت بکشم قراره چجوری جا بدم تو زندگیم؟ خدایی همین الان بین درس و شغل و زبان دارم میترکم🥲

چیکار کنیم؟ شدنیه؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بله شدنیه
من میتونم
ببین تو قطعا نمیتونی تو یه روز همه اینکارا رو انجام بدی
اما تو یه هفته چرا

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

درباره زبان و ورزش دوتا راهکار برات وجود داره
یا میری کلاس یا خودخوان و خود اموز عمل میکنی
اگه بری کلاس
که باید حواست باشه روز کلاس زبان و باشگاهت بهم نخورن
اینجوری هر روز فقط درگیر یکیشون میشی
زبان رو هم همون موقع از کلاس برگشتی یه مطالعه بکنی تو ذهنت میمونه
اما اگه خودکفا عمل میکنی

صفحا 45 دقیقه ورزش
شبها 45 دقیقه زبان بخون
و ختی 15 دقیقه کتاب بخون
خیلی از ما سبها یه ساعت الکی تو تخت دراز میکشیم به سقف زل میزنیم پس این زمان رو میتونیم واسه زبان و مطالعه بذاریم
دانشگاه مه معمولا صبحه و تو بخوای نهایتا براش روزی 4تا 6 ساعت مطالعه کنی...با این ساعت مطالعه میتونی جزو بهترین های دانشگاهت باشی
درباره درامد داشتن و مستقل شدن هم موارد زیادی وجود داره...نمیشه اینطوری نظر داد به خیلی چیزها ربط داره اما میشه تو برنامه خودت قرار بدی
اجتماعی بودن هم یه چیزیه که باید بلدش باشی...یعنی در اصل زمانی نباید براش بذاری...میدونی چی میگم؟
برای بروز بودن هم کافیه چندتا پیج استایل داشته باشی
روزی 1 ساعت هم زمان برای روتین پوستی
اخر هفته هم که دانشگاه نیسست زمان برای تفریح

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب میدونی
نباید زیاد کمالگرا بود
نباید عجول بود
باید اروم اروم به خودت فرصت فعال شدن بدی...
یهویی با ریختن این همه کار سر خودت اذیت میشی...
کم کم خودتو به بهترین ورژن خودت نزدیک کن...

بله شدنیه من میتونم ببین تو قطعا نمیتونی تو یه روز همه اینکارا رو انجام بدی اما تو یه هفته چرا

واقعا؟ میشه یکم از برنامه هات بگی 

من دارم تمام سعیمو میکنم ولی سختمه شغل دانشجویی کفاف نمی‌ده بخوام باشگاه برم کلا خیلی زندگیم بهم پیچیده فشار درسام زیاده و از همه بدتر فکر میکنم خودمو نمی‌شناسم و برای مسیر شغلی حس میکنم باید تجربه کسب کنم و کارای مختلفو امتحان کنم

خیلی گیجم🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
درباره زبان و ورزش دوتا راهکار برات وجود داره یا میری کلاس یا خودخوان و خود اموز عمل میکنی اگه بری ک ...

آخه عزیزم من ۶ الی ۷ ساعتم صرف دانشگاه رفتنو کلاس میشه ۵ تا ۶ ساعت سرکارم و نمیدونم بقیه روز چجوری میگذره اما خیلی وقتا بی حوصلم از حجم زیاد درسا و امتحانا و ارائه هایی که باید بدم درآمد آن چندانی هم ندارم و خیلی فشاره روم...

درست چیه؟ کارت چیه؟

کادر درمان

وسط کار خیاطی...