بچه ها تروخدا میشه یکم باهام همدردی کنید حالم خوب نیست کسیو ندارم که در این مورد باهاش حرف بزنم تروخدا یکم کمکم کنید حالم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها من ۱۸ .۱۹ سالمه با ی آقای ۳۱ساله دوست شدم دقیقا ۲ماهه من از اون اول محدودیت گذاشتم در طی این دوماه دوبار همو دیدیم و اینکه هدفمون ازدواج بود
من اون اول گفتم خانواده در جریان باشه ولی گفت نمیخوام فعلا خانواده در جریان باشه و میخوام ی مدتی شاید یک سال شاید دو سال دوست باشیم دوست ندارم فرایند ازدواج سریع پیش بره به من میگفت دوسِت دارم و .. ولی مثلا ی موقع هایی که حالم بد بود پیگیر نمیشد ببینه بهتر شدم یا ن اصلااا درمورد خونوادش صحبت نمیکرد درمورد هیچیش نمیگفت من اصلا نمیدونم درآمدش چقدر بود نمیدونم خونه داره ماشین داره هیچیییی
مثلا مشکلی براش پیش میومد باهام راجبش صحبت نمیکرد مشورت نمیکرد
من عقایدم اینجوریه که تو دوستی بغل و بوس و رابطه جنسی نمیپسندم ولی اون آقا این چیزا براش عادی بود
و اینکه میگفت دوست دارم با هم بیرون بریم بغل کنیم همو و ..
تا این چند وقت من فقط گذاشتم ی بار بغلم کنه گفتم دیگه بیشتر از این حد و مرزمه اول رابطه من بی توجهی میکردم تا اینکه همش دعواو بحث داشتیم امروز بهم گفت من آدم همشگیم و آدمی نیستم نیمه راه باشم تو رو به عنوان همسرم میپذیرم و در خواست رابطه ج.ن.س.ی داشت در دوران دوستی و گفت اگه قبول میکنی ادامه بدیم اگه هم ن کات کنیم منم گفتم به هیچ عنوان پا نمیزارم رو خط قرمز و این روابط نمیپسندم قبل ازدواج و اینکه تموم شد رابطمون
من حالم خیلییییی بدهههه خیلییی سختمه نمیدونم چجوری کنار بیام 😭😭😭😭😭😭