2777
2789

بچه ها تروخدا میشه یکم باهام همدردی کنید حالم خوب نیست کسیو ندارم که در این مورد باهاش حرف بزنم تروخدا یکم کمکم کنید حالم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها من ۱۸ .۱۹ سالمه با ی آقای ۳۱ساله دوست شدم دقیقا ۲ماهه من از اون اول محدودیت گذاشتم در طی این دوماه دوبار همو دیدیم و اینکه هدفمون ازدواج بود 

من اون اول گفتم خانواده در جریان باشه ولی گفت نمی‌خوام فعلا خانواده در جریان باشه و می‌خوام ی مدتی شاید یک سال شاید دو سال دوست باشیم دوست ندارم فرایند ازدواج سریع پیش بره به من می‌گفت دوسِت دارم و .. ولی مثلا ی موقع هایی که حالم بد بود پیگیر نمیشد ببینه بهتر شدم یا ن اصلااا درمورد خونوادش صحبت نمی‌کرد درمورد هیچیش نمی‌گفت من اصلا نمی‌دونم درآمدش چقدر بود نمی‌دونم خونه داره ماشین داره هیچیییی 

مثلا مشکلی براش پیش میومد باهام راجبش صحبت نمی‌کرد مشورت نمی‌کرد 

من عقایدم اینجوریه که تو دوستی بغل و بوس و رابطه جنسی نمی‌پسندم ولی اون آقا این چیزا براش عادی بود 

و اینکه می‌گفت دوست دارم با هم بیرون بریم بغل کنیم همو و .. 

تا این چند وقت من فقط گذاشتم ی بار بغلم کنه گفتم دیگه بیشتر از این حد و مرزمه اول رابطه من بی توجهی میکردم تا اینکه همش دعواو بحث داشتیم امروز بهم گفت من آدم همشگیم و آدمی نیستم نیمه راه باشم تو رو به عنوان همسرم میپذیرم و در خواست رابطه ج.ن.س.ی داشت در دوران دوستی و گفت اگه قبول میکنی ادامه بدیم اگه هم ن کات کنیم منم گفتم به هیچ عنوان پا نمیزارم رو خط قرمز و این روابط نمی‌پسندم قبل ازدواج و اینکه تموم شد رابطمون 

من حالم خیلییییی بدهههه خیلییی سختمه نمی‌دونم چجوری کنار بیام 😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه نکن اون فقط برای رابطه ج ن س ی باهات وارد رابطه شده و افرین بهت که خودتو حفظ کردی و نذاشتی ازت سو استفاده کنه 

منه سی ساله میفهمم که‌ توو چه سن با ارزشی هستی و چه فرصتهایی پیش رووته لطفا خرابش نکن 

بجای این روابط که تهش معلومه هدف گذاری کن درس بخون کار کن درامد داشته باش و مستقل شو به موقعش اون ادمی که لایق باشه وارد زندگیت میشه 

ولی الان واقعا سنی نداری برای ازدواج

💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام‌ مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا
خداازش نگذره که با احساساتم بازی کرد 😭😭😭😭

خدا لعنتشون کنه فقط ازین به بعد هوشیار باش و سخت اعتماد کن 

ادم تا زخم نخوره که یاد نمیگیره تا تجربه کسب نکنه که بزرگ نمیشه گل💜

💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام‌ مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا
خدا لعنتشون کنه فقط ازین به بعد هوشیار باش و سخت اعتماد کن  ادم تا زخم نخوره که یاد نمیگیره تا ...

کاشکی میشد کسی جایگزینی بشه ولی نمیشه دیگ همچین کاری نمیکنم خیلی سخته یاد حرفامون میوفتم 😭😭

کاشکی میشد کسی جایگزینی بشه ولی نمیشه دیگ همچین کاری نمیکنم خیلی سخته یاد حرفامون میوفتم 😭😭

عزیزم خداروشکر که دوماه بیشتر نشد 

خدا خیلی دوستت داشته گلم سعی کن دیگه سمت این روابط نری 

باور کن خودت اول از همه ضرر میبینی 

😊
بعد تازه اینقدر بهم گفت تو خیلی خودتو دست بالا گرفتی و لیاقت منو نداشتی 

سعی کن کمتر به حرفاش فکر کنی بهت قول میدم فراموش میکنی ولی دیگه سمت اینجور چیزا نرو الانم که فهمیدی اشتباه بوده خودش خیلی خوبه و باعث میشه در آینده دیگه این اشتباهو نکنی ،حالا هم سعی کن هر جور شده این دلتنگی رو تحمل کنی و سمتش نری عزیزم کسی که رابطه میخواد قبل ازدواج از نظر من کلا منتفیه برای به عمر زندگی 

😊

از ته دلم بهت میگم آفرین که تن به خواسته ش ندادی آفرین که خط قرمزهات برات مهمتر از رابطه ی احساسیت بود

من اگه جای تو بودم سجده شکر به جا می آوردم که چنین آدم سواستفاده گری از زندگیم بیرون رفته 

کار بسیار درستی کردی عزیزم

همین چند روز پیش یه تاپیک دیدم که نوشته بود پسره با آبروش بازی کرده و چند نفر نوشته بودن طرفشون ب ک ا ر تشون رو از بین برده بود و بعد هم رهاشون کرده بوده طفلکیا خیلی خیلی ناراحت بودن و دنبال این بودن که مراحل قانونی رو چطور بگذرونن

خداروشکر شما عقلتون رسیده با این سن کم آفرین بهتون آفرین

از ته دلم بهت میگم آفرین که تن به خواسته ش ندادی آفرین که خط قرمزهات برات مهمتر از رابطه ی احس ...

ممنون عزیزم با اینکه سختم بود ولی هیچ موقع همچین کار احمقانه ای انجام نمیدم حاضرم بمیرم ولی این کار شرمانه رو انجام ندم

زم خداازشون نگذره که با آبرو ی دختر بازی میکنن لعنت بهشون