2789
کسی که بخواد شرایط رو فراهم میکنه . کسی که بخواد خانواده ها رو در جریان میزاره کسی که  بخواد پا ...

ولی شرایط این پسرا میگم شما بگید چکار کنه ؟ باباش بازنشسته و مستاجره با ماهی نهایت ۱۰ تومن .خودش سرمایه برای شروع کار نداره .ازمون استخدامی قبول نشده البته مصاحبه ردش کردن .هر چی خوانواده اش داشتن گذاشتن برای ازدواج داداش بزرگ تر و الان عملا چیزی ندارن که کمک پسر کنن .و پسر یه خواهر کوچیک تر از خودش هم داره ۲۷ سالشه و نه خونه داره نه ماشین ......الان این پسر چطور زن بگیره؟؟؟ 

لایک نکنید😜متاهل❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه حرف شما یه طوری انگار هر کس نیاز داره باید...... تو این سایت جون زیاد هست خواهشا رعایت کنید ...

تا وقتی به نیاز جنسی به چشم خواسته حیوانی نگاه کنید یعنی دیدگاه ما با هم کاملا متفاوته 

لایک نکنید😜متاهل❤️

تا وقتی به نیاز جنسی به چشم خواسته حیوانی نگاه کنید یعنی دیدگاه ما با هم کاملا متفاوته 

عزیزم منظورم این نیست خواسته فقط حیوانی این که حیوانات هم دارن و انسان داره اما تفاوت تو عقل و شعور که چجوری خواسته بر اورده کنی و یا چه حقوق و تکالیفی دو طرف نسبت به هم دارن🙂

ولی شرایط این پسرا میگم شما بگید چکار کنه ؟ باباش بازنشسته و مستاجره با ماهی نهایت ۱۰ تومن .خودش سرم ...

نگیره . وقتی شرایط ازدواج نداره نباید یکی دیگه رو بدبخت کنه . ازدواج باید وقتی باشه که حداقل حداقل شرایط رو بتونه فراهم کنه 

نگیره . وقتی شرایط ازدواج نداره نباید یکی دیگه رو بدبخت کنه . ازدواج باید وقتی باشه که حداقل حداقل ش ...

نگیره !!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چکار کنه؟؟؟؟ وقتی عاشق یه نفره ؟

لایک نکنید😜متاهل❤️

نگیره !!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چکار کنه؟؟؟؟ وقتی عاشق یه نفره ؟

عشق یه چیزه واقعیت یه چیز دیگه . ۹۰درصد عشقا بعد از ازدواج تبدیل به واقعیت میشه وقتی ۶ ماه یه سال حتی زودتر  از ازدواج گذشت احساسات جای خودشو میده به منطق . اونوقت وقتی نتونستید برای یه صبحونه مواد لازم رو تهیه و بخرید . اون عشق تبدیل میشه به نفرت. اونوقت شروع و اول دعوا ها میشه ‌ .اونوقتیکه فشار مالی روی دختر پسر زیاد شد جد و آباد همو میارن جلو چشم هم . من نمیگم عشق بده میگم عشق باید درکنار منطق و عقل باشه

خدایا خودت ماروبه راه درست هدایت کن. نمیدونم چراانجام بعضی گناهان اینقدر عادی شده. بزرگوار شما کارت درست بوده شک نکن. اون طرف فقط به فکر ارضا خواسته های خودش بوده.اگر شخص شما براش مهم بودین که اینقدر راحت رها نمی‌شدین. وقتی دیده ازطرف شما نمیتونه به خواسته اش برسه حتما رفته جای دیگه امتحان کنه.