2789
عشق یه چیزه واقعیت یه چیز دیگه . ۹۰درصد عشقا بعد از ازدواج تبدیل به واقعیت میشه وقتی ۶ ماه یه سال حت ...

درست میگید ولی من الان دیدم شما اقا هستید نمیتونم راحت حرفما بزنم. حرف منم همینه .وقتی نمیشه ازدواج کرد شاید همین روابط دوستی چندان چیز بدی نباشه

لایک نکنید😜متاهل❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درست میگید ولی من الان دیدم شما اقا هستید نمیتونم راحت حرفما بزنم. حرف منم همینه .وقتی نمیشه ازدواج ...

هر جور راحتید . ولی روابط دوستی معمولا به ضرر دختر تموم میشه چه از نظر روحی چه جسمی . مگر اینکه خیلی چیزا برای اون دختر مهم نباشه 

هر جور راحتید . ولی روابط دوستی معمولا به ضرر دختر تموم میشه چه از نظر روحی چه جسمی . مگر اینکه خیلی ...

اون دختر خودش باید فکر کنه که در این نوع روابط چی به دست میاره چی از دست میده و با توجه به اولویت هاش تصمیم بگیره که میخواد این راه را بره یا نه  .برای همه نمیشه یه نسخه کلی پیچید 

لایک نکنید😜متاهل❤️

منم با روابط دوستی مخالفم با وجود اینکه خودم آقا هستم 

هر کس با توجه به شرایط و اولویت هاش باید ببینه میخوان وارد این روابط بشه یا نه ...... نمیشه گفت ۱۰۰ درصد بده یا خوبه 

لایک نکنید😜متاهل❤️

منم به خاطر همین قبول نکردم یعنی ما هر دوتامون وکیل هستیم ولی من باز بهش اعتماد ندارم که قطعا ازدواج ...

منم از دیروز با یه آشغال بهم زدم خودشونو عاشق نشون میدن پیشنهاد خونه میدن نمیری کولی بازی در میارن و افسرده میشن و دیگه پیام و زنگی در کار نیست بعدم منو مقصر میدونه که بهش اعتماد ندارم ما هم هر دو موقعیت خوبی داریم ولی خاک بر سر مریضشون کنن