2789
خوب همجنس خودت میشناسی🤣

بحث شناخت نیست . متاسفانه الان اینجور خواسته ها زیاد شده اغلب هم دوطرفه هست ولی بیشتر پسرا دنبالشن . کسی که چند سال صبر میکنه و بلاتکلیفه خودش هم مقصره . اگر واقعا قصد ازدواج باشه ظرف یکی دوماه باید تعیین تکلیف کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من با همسرم تقریبا چهارسال دوست بودیم و رابطه هم داشتیم و مشکلی پیش نیومد....خیلی خیلی عاشق هم بودیم و واقعا لب تر میکردم هرچی میخواستم درجا برام انجام میداد...

ولی توصیه نمیکنم چون‌ مرد‌ مثل همسر من واقعا خیلی کمه مخصوصا الان

جریان ما برای ده‌سال‌ پیش

۷ سال پای شما مونده و الان درخواست رابطه داده شده هول؟؟؟؟؟ شاید واقعا شرایط ازدواج نداره ولی نمیتونه ...

خب شرایط نداره صبر کنه منم دختر خیابونی نیستم واقعا

من با همسرم تقریبا چهارسال دوست بودیم و رابطه هم داشتیم و مشکلی پیش نیومد....خیلی خیلی عاشق هم بودیم ...

نه اینجوری نیس یه تومن حاضر نیس خرج کنه هیچ مناسبتی برام هیچی نمیگیره البته ما دور از همیم ولی میتونه باز بخره

خب شرایط نداره صبر کنه منم دختر خیابونی نیستم واقعا

عزیزم مگه من چنین حرفی زدم .ولی به شخصه کسی که با عشقش رابطه داره و تو اون رابطه تعهد و عشق هست را خراب و بدکار نمیدونم 

لایک نکنید😜متاهل❤️

آره بابا اگه این آقا صرفا برای رابطه جنسی میخواست همون ماه های اول آبی گرم نمیشد میرفت 

کاملا با حرفت موافقم .بعد ۷ سال کوه صبر و تقوا  هم باشی کم میاری به خدا 

لایک نکنید😜متاهل❤️

۷ سال پای شما مونده و الان درخواست رابطه داده شده هول؟؟؟؟؟ شاید واقعا شرایط ازدواج نداره ولی نمیتونه ...

منم جونم دلم میخواد شرایط ندارم میخوای برم وسط خیابون بلندگو بگیرم دستم دنبال پسر بگردم 

حرف و برداشت شما خطرناک ایشون رابطه هم برقرار کرد و گذاشت رفت حالا حقوق این خانوم چیه؟ وضع جامعه نمی بینی,  عجیب که ایشون خودشون وکیلا هستن و باز می پرسن شما تو ازدواج یسری مسوالیت و حقوق داری بدون تعهد چه رابطه ای , چرا انقدر ضعیف کردیم که دخترا فقط به فکر راضی کردن مرد باشه گور پدر هر چی مرده 

نه اینجوری نیس یه تومن حاضر نیس خرج کنه هیچ مناسبتی برام هیچی نمیگیره البته ما دور از همیم ولی میتون ...

خب ایشون شمارو نمیخواد

من‌لب تر میکردم برام فراهم میکرد واقعا با تمام‌وجودش عاشق من بود

منم جونم دلم میخواد شرایط ندارم میخوای برم وسط خیابون بلندگو بگیرم دستم دنبال پسر بگردم  حرف و ...

عزیزم این یه رابطه دوطرفه برای ارضا نیاز دوطرفه...... یه خانم ۳۰ ساله باید بدونه از زندگی چی مبخواد .باید بدونه ممکنه بعد رابطه این اقا بذاره بره خب خانم  لذتی کسب کرده و هزینه هایی هم داده .باید ببینه میخواد این هزینه ها را بده یا نه

لایک نکنید😜متاهل❤️

وقتی شرایطش نیست چطور تکلیفا روشن کنه؟؟؟؟

کسی که بخواد شرایط رو فراهم میکنه . کسی که بخواد خانواده ها رو در جریان میزاره کسی که  بخواد پا پیش میزاره . میان جلو حرف میزنن قول و قرار میزارن و... نه اینکه چند سال یواشکی و آهسته آهسته وقت بگذرونه . اگر کسی واقعا بخواد کش نمیده 

عزیزم این یه رابطه دوطرفه برای ارضا نیاز دوطرفه...... یه خانم ۳۰ ساله باید بدونه از زندگی چی مبخواد ...

اخه حرف شما یه طوری انگار هر کس نیاز داره باید......

تو این سایت جون زیاد هست خواهشا رعایت کنید , انقدر تعرض جنسی , مشکلات روحی و هزار تا سو استفاده شده که نمیشه گفت تو این سایت برای هم سن و سال من پیش اومد که واقعا ترسناک به نظرم اون آقا اگر ادم زندگی بود تو این چندسال شرایط ازدواج فراهم میکرد یا حداقل یه عقدی میکرد از خرج عروسی و یسری چیزا میزدن برای زندگی  ادم که فقط خواسته ها حیوانی نداره عقل و شعور برای کنترل خودش هم هست