شما توی تهران بین هزاران گرگ زندگی میکنی و باید مو رو از ماست به راحتی بکشی و هر حرفی رو بسادگی قبول نکنی حتی کوچکترین حرف رو
هر کی این تاپیک رو بخونه قطعا مخالف این ازدواج هست حداقل بهش بگو زوده واسه ازدواج و باید بیشتر اختلافهای همدیگرو بشناسیم ، شما هم بیشتر تحقیق کن از دوستان و همکاراش
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
در ضمن اقایون نامرد بعد طلاق تو ایران معمولا برای همسر قبلیشون انواع و اقسام بیماری های روانی و جسمی رو نام میبرن که داشته
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
ولی چرا گفت مادرمو میفرستم بیاد خواستگاریت و الان و بخوای زنگش میزنم؟اون تو کار فیتنسه و میگه بعد عید ک به هدفم رسیدم میام خواستگاریت ولی بخوای الان میاییم نشون کنیم
اون خانوم بی پدرمادره و از بهزیستی گرفته بودتش و الانم گمشده و اطلاعاتی ازش نداره
اوهههههه
یه چی گفته که تو کلا بیخیال بشی و نتونی پیداش کنی😂😂😂