2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 157 پست

شما توی تهران بین هزاران گرگ زندگی میکنی و باید مو رو از ماست به راحتی بکشی و هر حرفی رو بسادگی قبول نکنی حتی کوچکترین حرف رو 

هر کی این تاپیک رو بخونه قطعا مخالف این  ازدواج هست حداقل بهش بگو زوده واسه ازدواج و باید بیشتر اختلافهای همدیگرو بشناسیم ، شما هم بیشتر تحقیق کن از دوستان و همکاراش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا روشکر  ان شالله با حرفاش دوباره خامت نکنه

مرسی ازت❤️ ادم عاقل که دلسوز باشه نعمتیه تو سایت🌹

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چجور آدمی؟ 

ببین اصلا زنش تشنجی بوده اوکی

مگه میشه خواهر برادر باشن!!!!!

در ضمن اقایون نامرد  بعد طلاق تو ایران معمولا برای همسر قبلیشون انواع و اقسام بیماری های روانی و جسمی رو نام میبرن که داشته  

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شما توی تهران بین هزاران گرگ زندگی میکنی و باید مو رو از ماست به راحتی بکشی و هر حرفی رو بسادگی قبول ...

همه رو اسمش قسم میخورن و اینکه یه خواستگار با موقعیت خوب دارم ولی دارم ردش میکنم🥺

باهاش رابطه ج هم داشتی؟؟؟؟؟؟

خدا روشکر  ان شالله با حرفاش دوباره خامت نکنه

ولی چرا گفت مادرمو میفرستم بیاد خواستگاریت و الان و بخوای زنگش میزنم؟اون تو کار فیتنسه و میگه بعد عید ک به هدفم رسیدم میام خواستگاریت ولی بخوای الان میاییم نشون کنیم

اون خانوم بی پدرمادره و از بهزیستی گرفته بودتش و الانم گمشده و اطلاعاتی ازش نداره

اوهههههه

یه چی گفته که تو کلا بیخیال بشی و نتونی پیداش کنی😂😂😂