2777
2789
عنوان

دموکراسی یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 37 پست
خالی بندازن توشو پر میکنن که :)) مثلا مینویسن احمدی نژاد :))))))
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظر شما رای ما تاثیری داره!!!! همه چیز از پیش تعیین شدست همونجور ک تو متن نوشته،خیلی عذر میخوام مثل گوسفند سرمونو نندازیم پایین بریم رای بدیم
خدا جونم عاشقتم
وصیت آقا محمد خان قاجار به احمدشاه:برای حکومت بر ایرانیان باید آنها را گرسنه وبرای حکومت بر اعراب، باید آنها را سیر نگه داشت.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
اودل عزیزم بحث خیلی پیچیده تره به نظرم. به جاش اگر مردم رای مورد نظرشون رو ندن و به کسی که اونها نمیخوان رای بدن اونها مجبور به پرداخت هزینه میشن و به بدنه شون آسیب میخوره برای تقلب. یا مجبور میشن رد صلاحیت گسترده کنن و هر روز دشمنشون بیشتر بشه.
من مدتهاست موندم بین درست و غلط رای دادن
متشکرم دختر زیتونی
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)