2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکنم 580باید بپردازین حوالشم تو دیوار ببین

ببخشید دوسه ماه پیش پیام اومد که واریزی رو بزنید ولی ما هنوز نزدیم مراجعه هم نکردیم جایی، هنوز بهمون تعلق میگیره یا نه؟ اطلاع دارید؟

ببخشید دوسه ماه پیش پیام اومد که واریزی رو بزنید ولی ما هنوز نزدیم مراجعه هم نکردیم جایی،  هنوز ...

دو سه ماه🙁🙁🙁🙁😐😐😐😐تو پیامش نوشته که فقط یک هفته برای واریز وجه فرصت دارین

ببخشید دوسه ماه پیش پیام اومد که واریزی رو بزنید ولی ما هنوز نزدیم مراجعه هم نکردیم جایی،  هنوز ...

برا ما پیام خاک بر سر رفته بود تو پوشه زباله و ندیده بودیم 

هفته بعد دیدیم و هر چی پیگیر شدیم گفتن دیگه بهتون تعلق نمیگیره

دو سه ماه🙁🙁🙁🙁😐😐😐😐تو پیامش نوشته که فقط یک هفته برای واریز وجه فرصت دارین

ما جدی نگرفتیم پیامو هی امروزو فردا کردیم..فقط همسرم تلفنی با کافی نتی تماس گرفت اونم گفت نباید چنین پیامکی حالا میومد واریزی بزنید چیه و از این حرفا ما هم دیگه پیگیر نشدیم..ولی الان میشنوم خیلیا نصف واریزیو زدن

برا ما پیام خاک بر سر رفته بود تو پوشه زباله و ندیده بودیم  هفته بعد دیدیم و هر چی پیگیر شدیم ...

واای..همسرم دلش خوشه هی ب امید فروختن حوالش..بهش چند بار گفتم تلفنی با کافی نتی تماس گرفت اونم گفت واریزی چیه انگار چیز عجیب غریبی شنید

برادر منم زد  ولی پشیمونه  میگه ارزش نداره و اشتباه کردم

واقعا ..چرا؟,

چون مبلغو زود میگیرن؟

ب نفع خودشونه...با این حساب وقتی پولو یه سال زودتر میگیرن با ازاد خریدن تفاوتی نداره انگار

دوستان میگن یه هفته وقت داشتیم واریزیو بزنیم..شما کی واریزی زدین؟

اوایل مهر بود واریزیش 

شک نکن دیگه از بین رفته 

من همون روزا ده جا رفتم و زنگ زدم ولی گفتن به ما ربطی ندارد پیامتون رفته تو سطل زباله و ندیدید و دیگه از دستتون رفته چون تاریخ واریزی گذشته 

تازه مال ما دو یه روز گذشته بود اونموقع