2777
2789
ما جدی نگرفتیم پیامو هی امروزو فردا کردیم..فقط همسرم تلفنی با کافی نتی تماس گرفت اونم گفت نباید چنین ...

آره دیگه باید می نین حواله موقعی که قرعه کشی بود ارزش داشت الان که دیگه ثبت نامیه و همه میتونن ثبت نام کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ..چرا؟, چون مبلغو زود میگیرن؟ ب نفع خودشونه...با این حساب وقتی پولو یه سال زودتر میگیرن با ا ...

دقیقا 

برادرم میگه الان ۳۰۰ زدم 

خب همون میزاشتم رو ماشینم می‌تونستم الان تارا بخرم باهاش 

هم زیر پام بود الان هم قیمتش تا سال دیگه بالا می‌رفت 

اوایل مهر بود واریزیش  شک نکن دیگه از بین رفته  من همون روزا ده جا رفتم و زنگ زدم ولی گف ...

وای چ‌بد..من دیده بودم ولی نمیدونستم پیامی میاد و باید واریزیو بزنیم..فکردم موقع تحویل پولو میگیرن..چ خوش خیال بودم

دقیقا  برادرم میگه الان ۳۰۰ زدم  خب همون میزاشتم رو ماشینم می‌تونستم الان تارا بخرم باها ...

دقیقا درسته..پس همون بهتر که واریزی نزدیم..فکنم حوالشو میفروختیم شاید سودی میکردیم

اشکالی نداره عزیزم بازم میتونین ثبت نام کنین خب یه کوجولو دیرتر تحویل میگیرین

اخه اینکه مبلغو یه سال زودتر میگیرن با ازاد خریدن خودرو تفاوتی نداره.فکنم دیگه ثبت نام نکنیم بهتره اینطور نیست؟؟

مگه واسه حواله باید پولی بدیم؟ یا بد متوجه شدم؟

بد متوجه شدی گلم 

شما که نباید پول بدی برا فروختن حواله 

ولی کسی که میخوره باید پول بده بهتون 

برای طرف باید ارزش داشته باشه که علاوه بر پول ماشین یه پول هم بابت حواله بده به شما و چون ارزش نداره خریدن این مدل ماشین خب طرف نمیاد حواله هم بخره دیگه