2777
2789

تو صفحه چت نمونه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقن فقط ب این خاطر حرصم میگیره

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

یهو بره بدون خدافظی خیلی بده 

یکی اینطور بود خیلی بدم میومد ولی نگفتم بهش هیچ وقت 

آن باشه دیر جواب بده یا نه 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

یه وقتا برنامه های ایرانی بخصوص روبیکا وایتا اشتباه میزنن تاخیر دارن مثلا نتتو قطع کردی تا چند دقیقه بعدشم هنوز زده آنلاین ...ولی اگر واقعا آنلاین باشه وخیلی طول بده جواب دادنو بی دلیل منم ناراحت میشم واونی که هی طولانی براش یچیزیو باشوق توضیح میدی جوابای تک جمله ای وخیلی کوتاه میدن فکر کن چند خط نوشتی میاد میگه آها،اوکی،یس،عه، یامیگه عه دیگه چخبر خو گاو اینهمه نوشتم حالا درمورد اینا نظر بده🤣

یه وقتا برنامه های ایرانی بخصوص روبیکا وایتا اشتباه میزنن تاخیر دارن مثلا نتتو قطع کردی تا چند دقیقه ...

وای دقیقااا حق 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7