2777
2789
عنوان

گوش دادن ب قران چهل روزه

252 بازدید | 15 پست

سلام میشه لطفا هرکی با این روش ب ارزوش رسیده ب منم بگه ک کسایی ک مثل من هستن و خود منم ب ارزومون برسیم من ی ارزوی تقریبا محال دارم فعلا شرایط اینکه بخوام چله زیارت عاشورا ب روش حق شناس رو بگیرم رو ندارم ولی تقریبا دو ساله ب دلم افتاده این ختم منو ب ارزوم میرسونه فعلا شرایطشو ندارم از خیلیا شنیدم تا چهل روز ی دونه از سوره های قران رو گوش بدی ب اون چیزی ک میخوای میرسی الان اگه میشه کمکم کنید چ سوره ایی هرروز تا چهل روز گوش بدم؟شما چ سوره ایی گوش دادید

یس

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدم تا حالا که سوره گوش بدی به ارزوت برسی شاید با همون ختم زیارت عاشورابشه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
حاجتت چیه عزیزم؟

هشت ساله عاشق ی اقا پسرم و اونم متو دوس داره ولی خانوادم ب شدت مخالفن بیشتر پدرم مادرم مخالف نیست فقط از ترس پدرم چیزی نمیگه میخوام راضیش کنم ولی انقد عصبیه نمیتونم باهاش حرف بزنم و دو ساله ب دلم افتاده چله زیارت عاشورا رو بخونم ولی نمیتونم شرایطشو ندارم فعلا الان میخوام چهل روز هرروز ی سوره گوش بدم ب این نیت 

نشنیدم تا حالا که سوره گوش بدی به ارزوت برسی شاید با همون ختم زیارت عاشورابشه

من دو ساله ب دلم افتاده چله زیارت عاشورا منو ب ارزوم میرسونه ولی متاسفانه شرایطشو ندارم😔

من دو ساله ب دلم افتاده چله زیارت عاشورا منو ب ارزوم میرسونه ولی متاسفانه شرایطشو ندارم😔

وا کتابو باز کن بخون دیگه شرایط چیه دیگه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
وا کتابو باز کن بخون دیگه شرایط چیه دیگه

اخه عزیزم چله زیارت عاشورا ب روش حق شناس و میخوام بخونم ولی شرایطشو ندارم این چله کاملا چهل روز باید تو مراقبه باشی و هیچ نوع گناهی نکنی ولی من الان تو شرایطی نیستم گذاشتم واسه ماه رمضان امسال هم روزمو بگیرم هم ختممو بخونم

خوب عزیزم سوره یس و هرروز گوش بدم؟؟؟و اینکه از اولش چ نیتی بکنم یعنی چجوری نیت بکنم

نیت دلتو بگو هربار ک گوش میدی همین!

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇