2777
2789
عنوان

توجه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 76 پست

مامان من متولد ۶۰ 

خودم ۷۸

دخترم ۹۸ 

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واییی مامانت چقدررر زوددد نوه دار شدهههه

دقیقا همه با مامانم می بیننمون  فکر میکنن دختر من خواهرنه یعنی بچه مامانمه بعد مامانم میگه نه نومه

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

دقیقا همه با مامانم می بیننمون  فکر میکنن دختر من خواهرنه یعنی بچه مامانمه بعد مامانم میگه نه ن ...

وای خدا😂❤️ اخه جای بچش هم هست سنش کمه خیلی 

من تو سن حدود 34 هنوز بچم ندارم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
اخیی همسن مامانم بوده🥺 منم ب مامانم میگم زوده نوه دار بشی میگه سنی اره ولی چهره ایی میخورم😂 میگه ه ...

خدا همه مامان هارو حفظ کنه امروز بهم زنگ زده بود آدرس دکتر زنان برام پیدا کرده بود 😍 قربونش برم اینقدر برا من استرس داره و بهم استرس میده 🤭 اگه اقدامم کنم بچه نمیشه از بس دوتامون استرس داریم🦦😑

خدا همه مامان هارو حفظ کنه امروز بهم زنگ زده بود آدرس دکتر زنان برام پیدا کرده بود 😍 قربونش برم این ...

ای خدا🥺❤️ من خودم با نوه جس پیری میگیرم نمیدونم چجوری مامان ها انقدر دوس دارن😂🤪

زن داداش من ۴۳سالشه دوتا نوه داره.نوه اولیش دختر۶سالشه   نوه دومیش پسر ۷ ماهه

وای چقدر کمه سنشون 😍❤️ ولی خوبه که مامان بزرگ های جونی هستن منم مادرم میگ بذار بجه دار شو ک منم تا میتونم کمکت باشم😂🤦‍♀️

وای چقدر کمه سنشون 😍❤️ ولی خوبه که مامان بزرگ های جونی هستن منم مادرم میگ بذار بجه دار شو ک منم تا ...

مادر خودم تو ۳۶ سالگی دوتا داماد ودوتا نوه ویک عروس داشته.البته ۵تا بچه هم هنوز تو خونه داشته.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین