2777
2789
عنوان

توجه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای خدا🥺❤️ من خودم با نوه جس پیری میگیرم نمیدونم چجوری مامان ها انقدر دوس دارن😂🤪

منم نمیدونم ولی من از طرف خانواده شوهرم تحت فشار هستم از اونور یکی از اقوام دور میره  گوش مادرشوهرم میخونه ای فلانی بچش نشد طلاقش دادن منم میترسم میگم نکنه زیرپای شوهر و مادرشوهرم بگیرن الانم کلی مشکل پیدا کردم از شانس بدم تا الان این سومین دکتر که میرم پیشش دکتر خوب نمونده

عزیزم🥺❤️ مامان منم ۳۹ سالگی داماد دار شد😂

خدا حفظشون کنه.امیدوارم همه ازدواج ها ختم به خیر بشه وغم وغصه های جدایی توش نباشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

منم نمیدونم ولی من از طرف خانواده شوهرم تحت فشار هستم از اونور یکی از اقوام دور میره  گوش مادرش ...

عزیزم❤️ هر موقع خدا صلاح بدونه ی  نی نی خوشگل بهت میدهه

دخترعموم متولد ۶۴....۱۴سالگی ازدواج کرد..دخترشو مثلا خیلی دیر شوهر داد ۱۸سالگی...حالا هی به دخترش میگه توروخدا فعلا بچه نیار ..دوس ندارم فعلا مادربزرگ شم...و الا الان نوش مدرسه میرفت

زندگیتون پر از عشق
دخترعموم متولد ۶۴....۱۴سالگی ازدواج کرد..دخترشو مثلا خیلی دیر شوهر داد ۱۸سالگی...حالا هی به دخترش می ...

واییی جدیییی😐 منم دوس ندارم مامانم مادربزرگ بشه ولی خودش ک خیلی میخواددد

واییی جدیییی😐 منم دوس ندارم مامانم مادربزرگ بشه ولی خودش ک خیلی میخواددد

مادربزرگ شدن انگار ادم پیر میشه

دخترعموم ماشاالله از دهترش کم سنتر میزنه...بعد هی میگه چه زود پیر شدم...ولی خیلی خوبه مادربزرگت جوون باشه

زندگیتون پر از عشق
مادربزرگ شدن انگار ادم پیر میشه دخترعموم ماشاالله از دهترش کم سنتر میزنه...بعد هی میگه چه زود پیر ش ...

وای دقیقا😐🤦‍♀️ منم مامانم حس میکنم خیلی پیر میشه اگ نوه بیارم😂 واقعا نمیدونم چرا