بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقصهام از بهترینها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترینها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راههای درمان غمگینترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡
ماسک موی آرگان بزن قبل و بعد حمام روغن تراپی کن . موهاتو کوتاه کن
ماسک موی کیلز میزنم یکی هفته ای دوبار یکی ام بعد هر شستشو اونم اینقدر گرون شامپو پروتيین کیلز هم میزنم روغن آرگان اوجی ایکس هم میزدم الان روغن املا گرفتم فروشنده گفت برای موهای وز بازم تعریفی ندارع
پروتئین تراپی خوب ؟تو بارداری میشه انجام داد ؟خسته شدم از این همه روغن و ماسک مو چه خرمنی داشتم الان ...
آره بهتر از کراتینه
تو بارداری نمیدونم باید از آرایشگره بپرسی
میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقصهام از بهترینها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترینها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راههای درمان غمگینترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡
عزیزم سریع که جواب نمیده . بزار یکسال بگذره . حتما روغن آرگان اصل بگیر و ساقه موهاتو بزن
روغن آرگان اصل از مراکشی ها گرفتم بیشتراز یک سال زدم نمیگم تاثیر نداشته اون روغن آرگان اصل خیلی تاثیر داشت اما بدبختانه اصل نیس ایران همش افزودنی داره اونی ک من گرفتم هیچ عطر و بویی نداشت دقیقا مثل روغن مایع خوراکی بود