2777
2789

بچه ها من سال اول اومدم تو خونه خودم مامان اینام بایدیلدایی بیارن حالا باید خونواده شوهرمم دعوت کنم یعنی؟اخه یدون جاری دارم و یه خواهر شوهر که بعد سه ماه هنوز منو خونشون دعوتم نکردن حالا زورم میاد دعوت کنم بیان بخورن حالیشونم نیست تازه عروسو دعوت کنن شما بودین چیکار میکردین ؟؟؟؟

من بودم فقط مادرشوهر و پدرشوهرم رو میگفتم که اون هم باشن ببینن خانواده ات برات یلدایی اوردن هیچی هم نگو اگر گله کردن تازه عروس بودن نابلد بودن یا کوچیکی خونه رو بهانه کن

من که دوسال پیش تازه عروس بودم نه اجازه دادم مامانم اینا یلدایی بیارن نه کسیو دعوت کردم خونه ام...با همسر دوتایی نشستیم پفیلا و تخمه و انار خوردیم و فیلم دیدیم و حرف و حدیث و اعصاب خوردکنی هم موند تو جیبمون اول زندگی دهنمونو بااین چیزا تلخ نکردیم.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم فقط مادرشوهر و پدرشوهرم رو میگفتم که اون هم باشن ببینن خانواده ات برات یلدایی اوردن هیچی هم ...

می خوام بهشون بگم منو دعوت نکردن حالا بیان بخورن که چی 

من بودم فقط مادرشوهر و پدرشوهرم رو میگفتم که اون هم باشن ببینن خانواده ات برات یلدایی اوردن هیچی هم ...

اخه یه عادتی داره دعوتش کنی بگی یلدا فوری زنگ میزنه بچه هاش اونام که منو دعوت نکردن بیان بخورن زوره 

می خوام بهشون بگم منو دعوت نکردن حالا بیان بخورن که چی 

نه هیچی نگو خودشون میدونن دعوت نکردن دیگه شما فقط دعوتشون نکن مگه مجبوری حرف درست کنی ناراحتی درست کنی از الان بدون هر کس هر کاری کرد مثل خودش برخورد کن دعوت کرد دعوت کن خوب پذیرایی کرد خوب پذيرايي کن نکرد نکن بحث نکک مقابله با مثل کن 

اخه یه عادتی داره دعوتش کنی بگی یلدا فوری زنگ میزنه بچه هاش اونام که منو دعوت نکردن بیان بخورن زوره& ...

خب بهش بگو خانواده ام می یان من دلم مبخواد شما و بابا خم باشید تکلیفش رو روشن کن اگر گفت بچه ها هم بیان بگو بگو شلوغ میشا چمیدونم یه بهانه بیار

نه هیچی نگو خودشون میدونن دعوت نکردن دیگه شما فقط دعوتشون نکن مگه مجبوری حرف درست کنی ناراحتی درست ک ...

اهوم ولی خیلی جالبه اونا برا من کاری نکردن ولی همیشه ادعا دارن و شاکی که ما باید سنگ تموم بزاریم حالم ازشون بهم می خوره