2777
2789
عنوان

نذر ۴۰ شهید 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 52 پست

لطفا برام از خدا شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه که منم دقیقا برای همین نیت جله برداشتم عزیزم حتما براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید&n ...

انشالله حاجت روا شی به آبروی بنده های آبرو دار خدا🤲🤲💞💞

کاربرا میگن ذکر یا ستار العیوب

و توسل کردن به حضرت عباس و مهدی و نرجس خاتون برای حفظ آبرو خوبه

انشالله حاجت روا شی گلم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

سلام عزیزم منم دو هفته هست هرشب زیارت عاشورا رو هدیه به یکی از  شهدا میکنم💚

ان شاءالله حاجت روا بشین🤲

التماس دعا لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین اسمش مریم🙏🌱

تو رو خدا دعام کن انشالله امسال ازدواج خیییییلیییی عالی و موفقی کنم و شوهرم خیلی خوش اخلاق  و دست و دلباز و پولدار و مهربون  و خیلی خوش قیافه و خوش قد و بالا باشه و شغلش شرکت نفتی باشه انشالله و حقوقش خیلی بالا باشه و معتاد و مریض و بد دل و دروغگو نباشه و اهل خیانت و فساد و زن دوم و صیغه و دختر بازی نباشه 😭😔 و خیلی خیلی عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم😭🙏و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و آسایش و امنیت و موفقیت و خوشی به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه بده انشالله 😭😭

انشاءالله حاجت ت روا شه

میشه برای من م دعاکنین فردا فردموردنظرمون بیاد اون چی که میبایست رو بده رو تمام وکمال بده واین قدرررربرکت داشته باشه زمینه خونه خریدن مون شه!!خداخیرت بده ممنون 

@امام_رضاجانم  

میشه برای ایشون هم دعاکنین بافردموردنظرشون ازدواج موفق داشته باشن!!

@_faram_  

میشه برای ایشون هم دعاکنین مریض شون خوب شه خداشفای عاجل وخیر بشون بده!!

@samaneh_نی_نی_ناز  

ایشون رو الان دیدم که داداش شون دوهفته ست اومده تهران غیب شده وباباشون پیداش نکرده لطفا برای ایشون هم دعاکنین

برای حاجت روایی شمااستارتر توختم صلوات م ۱۰۰تا ب نیت شما میخونم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........