2777
2789
عنوان

نذر ۴۰ شهید 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 52 پست

لطفا برام از خدا شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جالبه که منم دقیقا برای همین نیت جله برداشتم عزیزم حتما براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید&n ...

انشالله حاجت روا شی به آبروی بنده های آبرو دار خدا🤲🤲💞💞

کاربرا میگن ذکر یا ستار العیوب

و توسل کردن به حضرت عباس و مهدی و نرجس خاتون برای حفظ آبرو خوبه

انشالله حاجت روا شی گلم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

سلام عزیزم منم دو هفته هست هرشب زیارت عاشورا رو هدیه به یکی از  شهدا میکنم💚

ان شاءالله حاجت روا بشین🤲

التماس دعا لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین اسمش مریم🙏🌱

تو رو خدا دعام کن انشالله امسال ازدواج خیییییلیییی عالی و موفقی کنم و شوهرم خیلی خوش اخلاق  و دست و دلباز و پولدار و مهربون  و خیلی خوش قیافه و خوش قد و بالا باشه و شغلش شرکت نفتی باشه انشالله و حقوقش خیلی بالا باشه و معتاد و مریض و بد دل و دروغگو نباشه و اهل خیانت و فساد و زن دوم و صیغه و دختر بازی نباشه 😭😔 و خیلی خیلی عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم😭🙏و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و آسایش و امنیت و موفقیت و خوشی به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه بده انشالله 😭😭

انشاءالله حاجت ت روا شه

میشه برای من م دعاکنین فردا فردموردنظرمون بیاد اون چی که میبایست رو بده رو تمام وکمال بده واین قدرررربرکت داشته باشه زمینه خونه خریدن مون شه!!خداخیرت بده ممنون 

@امام_رضاجانم  

میشه برای ایشون هم دعاکنین بافردموردنظرشون ازدواج موفق داشته باشن!!

@_faram_  

میشه برای ایشون هم دعاکنین مریض شون خوب شه خداشفای عاجل وخیر بشون بده!!

@samaneh_نی_نی_ناز  

ایشون رو الان دیدم که داداش شون دوهفته ست اومده تهران غیب شده وباباشون پیداش نکرده لطفا برای ایشون هم دعاکنین

برای حاجت روایی شمااستارتر توختم صلوات م ۱۰۰تا ب نیت شما میخونم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........